csmax ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد:player نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [FB].SoLo - - [FB].EsQuiRe aنام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :----- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) ::falcon manager مدارک شکایت: توضیحات: این کلن + رنک دارهاش با ابیوس و چیت سعی در جمع اوری تاپ دارند در خواست برخورد جددی دارم @FesharBaz @Viper @Alireza @PriCe
Hosein ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 در 2 ساعت قبل، csmax گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:player نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [FB].SoLo - - [FB].EsQuiRe aنام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :----- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) ::falcon manager مدارک شکایت: توضیحات: این کلن + رنک دارهاش با ابیوس و چیت سعی در جمع اوری تاپ دارند در خواست برخورد جددی دارم @FesharBaz @Viper @Alireza @PriCe با سلام عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز دفاعیه @[FB].EsQuiRe و solo با اجازه خودشون توسط بنده انجام میشه موضوع اول اینکه عزیزم اینکار از نظر من هیچ ایرادی نداره و هیچ کس اون موقعه باهاشون درگیر نبوده و خوده شما هم اصلا با ایشان درگیر نشدید که میاید شکایت میکنید و اینکه شما کجای این عکستون چیت دیدید که میخواید اراعه بدید @Viper @FesharBaz خودتون هم این حرکتو 20بار زدید و میدونید که نه تاپ منفی داره نه ابیوس به حساب میاد و اون موقعه کسی نه تو چت بهشون گفته میخوایم باهاتون درگیر شیم نه چیزی حطا اگه 1نفر باهاشون درگیر شده باشه abuse حساب میشه و اینکه شما حطا گان هم نداشتید درک نمیکنم چرا اومدید شکایت کردید با تشکر 1
csmax ارسال شده در 21 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1401 خدمت شما عرض کنم که نظر شما هم محترمه ولی ملاک یه چیز دیگه اس +اگه این حرکت ابیوس حساب نمی شد خود کسی که رنک داره {منیجر} بجایه راننده لازم نبود شاگردو bcar بده فقط کافی بود راننده رو Esq رو برینگ بده (که سرور اجازه نمیده) حالا شما با ترفندی سعی داشتی این محدودیتو دور بزنی
Hosein ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 در 4 دقیقه قبل، csmax گفته است : خدمت شما عرض کنم که نظر شما هم محترمه ولی ملاک یه چیز دیگه اس +اگه این حرکت ابیوس حساب نمی شد خود کسی که رنک داره {منیجر} بجایه راننده لازم نبود شاگردو bcar بده فقط کافی بود راننده رو Esq رو برینگ بده (که سرور اجازه نمیده) حالا شما با ترفندی سعی داشتی این محدودیتو دور بزنی trick با abuse خیلی فرق داره عزیزم
csmax ارسال شده در 21 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1401 در 1 دقیقه قبل، Hosein گفته است : trick با abuse خیلی فرق داره عزیزم تو اون پستم silent یه trick زد درک نمی کنم چرا با اطلاع از این اتفاق بر علیه اون پست باز کردید 1
Hosein ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 در هم اکنون، csmax گفته است : تو اون پستم silent یه trick زد درک نمی کنم چرا با اطلاع از این اتفاق بر علیه اون پست باز کردید وکیل مدافع کسی نشو این 1 و 2 اینکه spam نکن بزار رسیدگی شه توسط 1 ادمین
csmax ارسال شده در 21 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1401 در 1 دقیقه قبل، Hosein گفته است : وکیل مدافع کسی نشو این 1 و 2 اینکه spam نکن بزار رسیدگی شه توسط 1 ادمین شما هم لطف کن بذار کسی که ازش شکایت شده بیاد حرف بزنه 1
FesharBaz ارسال شده در 21 اسفند، 1401 ارسال شده در 21 اسفند، 1401 سلام. ادمین خاطی به مدت 8 ساعت آنرنک شده است. در صورت مشاهده دوباره مجازات سنگینی اعمال خواهد شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده