رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

چند دقیقه پیش از همین پست بنده با @.Black_Boy. بود که داشتم سر یه معامله ای صحبت میکردیم که خونه ای رو میخاستیم معامله کنیم بنده دیدم اون خونه به اسمه troll هستش که اکانت ایشون هستش که چند وقت پیش سر همکاری نکردن با pc checkبن شده بود و من دیدم خونه مشکل داره گفتم نه راه افتادم که برم یهو ارتباط سرور قطع شد و هیچی میرم تو میگه شما توسط سرور بن شدید نمیدونم باگه یا چیته نمد والا پیگیری بشه .spacer.png

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیدونم شاید هم چیتی نبوده ولی گفتم که شاید احتمالش بوده باشه و من با قطعیت به کسی اتهام نمیزنم و فقط حدس و گمانمه!

لینک به ارسال

سلام و عرض ادب

مودم خاموش روشن کنید درست میشود یا اینترنت همراه خود را روی حالت هواپیما بگذارید درست میشود

بنده هر لحظه آماده ی پیسی چک هستم چون هیچ چیتی ندارم

بدرود !

ShOoN_KaBiR_FoR_EveR

لینک به ارسال

سلام و عرض ادب بنده هم قطعی حرفی رو نزدم اگه که واقعا چیتی ندارید من از شما معذرت میخام با تشکر

لینک به ارسال
در در 23 اسفند 1401 در 18:46، _SuRviVoR. گفته است :

چند دقیقه پیش از همین پست بنده با @.Black_Boy. بود که داشتم سر یه معامله ای صحبت میکردیم که خونه ای رو میخاستیم معامله کنیم بنده دیدم اون خونه به اسمه troll هستش که اکانت ایشون هستش که چند وقت پیش سر همکاری نکردن با pc checkبن شده بود و من دیدم خونه مشکل داره گفتم نه راه افتادم که برم یهو ارتباط سرور قطع شد و هیچی میرم تو میگه شما توسط سرور بن شدید نمیدونم باگه یا چیته نمد والا پیگیری بشه .spacer.png

!   Closed

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...