[FB].Moltafet. ارسال شده در 24 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 اسم خودم در سرور : [FB].Moltafet اسم ادمینی که ازش شکایت دارم : ._stranger_. توضیحات : سلام , توی سرور یکی از پلیر های بی تجربه که رنکش OWNER STAFF هست من بهش فحاشی کردم (ناموسی نبود) و ایشون من رو بن کرد و از اونجایی که بی تجربه هستن و بدون تست فقط رنک خریده اومد 2روز و نیم من رو بن کرد حتی تایم رو هم درست نزد + من اصلا بخاطر فحاشی نباید بن میشدم چونکه اصلا وارنی نداشتم و بار اولم بود توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت <<<< ======== چیزی که قوانین گفته درخواست انبن و مجازات لازم رو دارم , تشکر مدارک : خواستم وارد بشم که اسکرین شات بگیرم اما نشد فکر کنم کافی باشه واسه ثابت کردن اینکه بن هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahDi ارسال شده در 24 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در 1 ساعت قبل، [FB]..Moltafet گفته است : اسم خودم در سرور : [FB].Moltafet اسم ادمینی که ازش شکایت دارم : ._stranger_. توضیحات : سلام , توی سرور یکی از پلیر های بی تجربه که رنکش OWNER STAFF هست من بهش فحاشی کردم (ناموسی نبود) و ایشون من رو بن کرد و از اونجایی که بی تجربه هستن و بدون تست فقط رنک خریده اومد 2روز و نیم من رو بن کرد حتی تایم رو هم درست نزد + من اصلا بخاطر فحاشی نباید بن میشدم چونکه اصلا وارنی نداشتم و بار اولم بود توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت <<<< ======== چیزی که قوانین گفته درخواست انبن و مجازات لازم رو دارم , تشکر مدارک : خواستم وارد بشم که اسکرین شات بگیرم اما نشد فکر کنم کافی باشه واسه ثابت کردن اینکه بن هستم سلام درود بن ادمین صحیح بوده نکته: توهین به اعضای استف موجب محرومیت شما از سرور از 200 دقیقه تا 5 روز میشود! ! Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده