[FB].Moltafet. ارسال شده در 4 فروردین، 1402 ارسال شده در 4 فروردین، 1402 اسم خودم در سرور : [FB].Moltafet اسم ادمینی که ازش شکایت دارم : ._stranger_. توضیحات : سلام , توی سرور یکی از پلیر های بی تجربه که رنکش OWNER STAFF هست من بهش فحاشی کردم (ناموسی نبود) و ایشون من رو بن کرد و از اونجایی که بی تجربه هستن و بدون تست فقط رنک خریده اومد 2روز و نیم من رو بن کرد حتی تایم رو هم درست نزد + من اصلا بخاطر فحاشی نباید بن میشدم چونکه اصلا وارنی نداشتم و بار اولم بود توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت <<<< ======== چیزی که قوانین گفته درخواست انبن و مجازات لازم رو دارم , تشکر مدارک : خواستم وارد بشم که اسکرین شات بگیرم اما نشد فکر کنم کافی باشه واسه ثابت کردن اینکه بن هستم
MahDi ارسال شده در 4 فروردین، 1402 ارسال شده در 4 فروردین، 1402 در 1 ساعت قبل، [FB]..Moltafet گفته است : اسم خودم در سرور : [FB].Moltafet اسم ادمینی که ازش شکایت دارم : ._stranger_. توضیحات : سلام , توی سرور یکی از پلیر های بی تجربه که رنکش OWNER STAFF هست من بهش فحاشی کردم (ناموسی نبود) و ایشون من رو بن کرد و از اونجایی که بی تجربه هستن و بدون تست فقط رنک خریده اومد 2روز و نیم من رو بن کرد حتی تایم رو هم درست نزد + من اصلا بخاطر فحاشی نباید بن میشدم چونکه اصلا وارنی نداشتم و بار اولم بود توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت <<<< ======== چیزی که قوانین گفته درخواست انبن و مجازات لازم رو دارم , تشکر مدارک : خواستم وارد بشم که اسکرین شات بگیرم اما نشد فکر کنم کافی باشه واسه ثابت کردن اینکه بن هستم سلام درود بن ادمین صحیح بوده نکته: توهین به اعضای استف موجب محرومیت شما از سرور از 200 دقیقه تا 5 روز میشود! ! Closed
ارسالهای توصیه شده