AngelBoy14 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AngelBoy14 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در هم اکنون، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید @DevilBoy14 دوست منه و اونم همچین مشکلی داره... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AngelBoy14 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در 12 دقیقه قبل، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید یادم میاد اقای _SuRviVoR. هم همچین اتفاقی براشون افتاد اگه میشه راهنمایی کنید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahDi ارسال شده در 24 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در 3 ساعت قبل، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید سلام درود لطفا اگر با نت وایفای هستید مودم خود را ریستارت بدید و سمپ و جی تی ای خود را ببندید باز کنید و به سرور وارد شید و اگر با نت گوشی هستید بزارید روی حالت هواپیما و درارید و دوباره لاگین کنید اوکی میشه ! Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده