_Arshia_ ارسال شده در 24 خرداد، 2023 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید
_Arshia_ ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در هم اکنون، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید @DevilBoy14 دوست منه و اونم همچین مشکلی داره...
_Arshia_ ارسال شده در 24 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در 12 دقیقه قبل، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید یادم میاد اقای _SuRviVoR. هم همچین اتفاقی براشون افتاد اگه میشه راهنمایی کنید...
MahDi ارسال شده در 24 خرداد، 2023 ارسال شده در 24 خرداد، 2023 در 3 ساعت قبل، AngelBoy14 گفته است : سلام وقت بخیر من وارد سرور میشم و خطا yourbaned میده و با نت های مختلفی تست کردم(همراه اول،ایرانسل و شاتل)حتی گفتم شاید مشکل از لبتاب باشه با موبایل تست کردم و نشد و مودم خاموش روشن کردم بازم نشد و موبایل رو حالت پرواز گذاشتم و در اوردم نشد چندین بار هم باز و بسته کردم نشد لطفا پیگیری کنید سلام درود لطفا اگر با نت وایفای هستید مودم خود را ریستارت بدید و سمپ و جی تی ای خود را ببندید باز کنید و به سرور وارد شید و اگر با نت گوشی هستید بزارید روی حالت هواپیما و درارید و دوباره لاگین کنید اوکی میشه ! Closed
ارسالهای توصیه شده