[FB].Moltafet. ارسال شده در 26 خرداد، 2023 ارسال شده در 26 خرداد، 2023 نام خودم در سرور : [FB].Moltafet. نام کسی که ازش شکایت دارم : ._stranger_. رنک ادمین:؟ Owner Stf مدارک: https://uupload.ir/view/youcut_۲۰۲۳۰۳۲۶_۱۵۵۵۲۱۸۶۱_7q3u.mp4/ توضیحات : فایت بودیم و میبینید توی ویدئو که make car کرده
[FB].Moltafet. ارسال شده در 26 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 2023 در 7 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : فیلم قبلشو اگه داری آپلود کن چون تا جایی که فیلمت نشون میده ایشون make car زده بود و تو از راه رسیدی دمیجش دادی قبل استارت فیلمم فایت بودیم چونکه فرار کرد رفت اون پشت فیلم آن کردم و توی چت میبینید که مکمل مصرف کردم. دمیج شدم که مکمل زدم?
(SPR)ALIARA$$ ارسال شده در 26 خرداد، 2023 ارسال شده در 26 خرداد، 2023 اصلا معلومه داری چی میگی؟ دقیقا من کجای این فیلم میک کار زدم؟ اولا که قبل از اینکه تو بیای من میک کرده بودم ثانیا هر کسی میتونه بیاد جلو من واییسه وقتی میک میکنم منو بزنه بگه میک کار توی فایت
(SPR)ALIARA$$ ارسال شده در 26 خرداد، 2023 ارسال شده در 26 خرداد، 2023 مدرک درست و محکم داری که من ابیوز کردم به اشتراک بزار و الکی ظن نزن
[FB].Moltafet. ارسال شده در 26 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 26 خرداد، 2023 ادب رو رعایت کن. @[FB].Griffin @[FB].EsQuiRe
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری