[FB].Moltafet. ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 سلام خدمت پلیر های آرنا گیم اومدم بگم ناراحت نباشید اگر با زغال دارید توی سرور پلی میدید حتی بعضیا استف هستند سعی کنید در کنار بازیتون هرجور ک میتونید تلاش کنید و ی چیزی یاد بگیرید برای پیشرفت در زندگی خود من 6سال با این لپ تاپ پلی میدادم? و الان خب بهترشو دارم موس رو ببینید پشماتون میریزه سیمش قطع شد سیم شارژش زدم واسش? لپ تاپ هم باتری نداره و باید شارژر بهش وصل باشه تا روشن بشه? و خب مثل لامبرگینی کار میکرد هنوزم زندست?? اصلا اون زمان گیم یه لذتی داشت ک تو هیچ گیمی دیگه نیست از نظر من و هیچوقت تکرار نمیشه پیروز باشید❤️ 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 3 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 در 2 ساعت قبل، Reza گفته است : ای جان به این موس ! ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 موست مادام العمره ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 3 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 در 23 دقیقه قبل، MrEhSaN گفته است : موست مادام العمره ? خیلی کوچیکه ? دست راستم از دست چپم کوچیک مونده ، پول نداشتم ک موس بخرم ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarBoD ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 بنازم . اگه بحث ShowOff عه که ماهم عکس بدیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 در 2 ساعت قبل، 021KiD گفته است : بنازم . اگه بحث ShowOff عه که ماهم عکس بدیم عه موس قبلی من xDDDD 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 بسیار عالی درکتون میکنم موسم اینقدر قدیمی نیست ولی 4/5سال پیش یه موس خریدم 90تومن هنوزم که هنوزه دارم استفادش میکنم چند روز پیشم کلیک چپش خراب شد میخام با لحیم, کلیک زیر قلتک موس رو با کلیک چپ عوض کنم XD اینارو ولش همینجور که تو هعکس معلومه یه تیکه از قلتک موس رو با چسب قطره ای چسبوندمxD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 3 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 هممون با همین موس ا کلی کیل لیست گرفتیم? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 قالی های خونتون زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 در 4 دقیقه قبل، Hosein گفته است : قالی های خونتون زیباست به نظرم بیشتر میخوره موس پد باشه ولی اوکی ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hosein ارسال شده در 3 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2023 در هم اکنون، IRagnar گفته است : به نظرم بیشتر میخوره موس پد باشه ولی اوکی ? موس پد هاشون زیباست ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در 6 ساعت قبل، [FB].Moltafet. گفته است : هممون با همین موس ا کلی کیل لیست گرفتیم? منم یه چند،باری گرفتمxD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در 8 ساعت قبل، [FB].Moltafet. گفته است : هممون با همین موس ا کلی کیل لیست گرفتیم? بیشتر از اون موسه ما چه ادم هایی هستیم که با اون لیست میکردیم ? خداوکیلی گیمیر جماعت مخصوصا ایرانی ها با کمترین چیزا پلی میدن واقعا ما نسلی هستیم چند سال بعد از نسل جان سخت ها ازمون یاد میشه XD 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 مصرف 8 ماه گیم من میشه 5 تا موس و 3 کیبورد ? البته اینا ثمره فشار خوردن هست بخصوص اون کیبورد بالاییه? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 4 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در ۱ ساعت قبل، Boy گفته است : مصرف 8 ماه گیم من میشه 5 تا موس و 3 کیبورد ? البته اینا ثمره فشار خوردن هست بخصوص اون کیبورد بالاییه? تو دیگه????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 4 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در ۱ ساعت قبل، Boy گفته است : مصرف 8 ماه گیم من میشه 5 تا موس و 3 کیبورد ? البته اینا ثمره فشار خوردن هست بخصوص اون کیبورد بالاییه? فشار نخور آبجو بخور? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در 46 دقیقه قبل، [FB].Moltafet. گفته است : فشار نخور آبجو بخور? تا وقتی که میشه روی کیبورد فشار رو خالی کرد چرا آبجو ؟ ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 در 5 ساعت قبل، Boy گفته است : تا وقتی که میشه روی کیبورد فشار رو خالی کرد چرا آبجو ؟ ? کیبرد بدبخت چه گناهی داره والا ما فشار میخوریم از ترس گرونی خود زنی میکنیم ولی نگاه چپ به لوازم گیم نمیکنیم تو دیگه ته فشار خورایی ? XD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 والا به قران برای همینه که یه موس رو دارم سال های سال استفاده میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 4 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2023 بعد من فشار نمیخورم چون درگیر نمیشم ? ترجیح میدم ساده پلی بدم که فشار نشم و الان نتیجه همون پلی دادن با ارامش کلی ملک و املاک و پول تو بازیه والا الانم بیشتر از هرکی دارم حال میکنم الان پلیرا تو فکر اینن یه خونه پیدا کنن واسه اسپاون شدن من نمیدونم تو کودوم خونه پارتی بگیرم ? پس لطفا گیرتون به لیست نباشه که نتیجه ای نداره ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 5 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2023 در 9 ساعت قبل، .MaTiN. گفته است : والا به قران برای همینه که یه موس رو دارم سال های سال استفاده میکنم اخی بیا بده دست من تو 1 دقیقه دیگه مثل قبل کار نمیکنه? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 5 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2023 در ۱ ساعت قبل، Boy گفته است : اخی بیا بده دست من تو 1 دقیقه دیگه مثل قبل کار نمیکنه? XD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری