.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 ارسال شده در 6 تیر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [VIP]POlice نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: fb uzi نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : admin مدارک شکایت: توضیحات: با سلام بنده داشتم متهم میبردم که منو کیل میده با cmd و وقتی ازشون می پرسم میگن /dets درخواست مدرک. @Viper
.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 2023 abuse های مکرر ایشون ایشون چند مدت قبل هم به مدیرکل سرور فحاشی کردن و اسکورشون 1 شد درخواست برسی و برخورد شدید با ایشون دارم به دلیل سو استفاده از رنک و بی نظمی در سرور. @PriCe
[FB].Moltafet. ارسال شده در 6 تیر، 2023 ارسال شده در 6 تیر، 2023 در 2 ساعت قبل، [VIP]POlice گفته است : abuse های مکرر ایشون ایشون چند مدت قبل هم به مدیرکل سرور فحاشی کردن و اسکورشون 1 شد درخواست برسی و برخورد شدید با ایشون دارم به دلیل سو استفاده از رنک و بی نظمی در سرور. @PriCe من شمارو فریز و برینگ نکردم و بگم که چت لاگ رو میشه ادیت کرد
[FB].Moltafet. ارسال شده در 6 تیر، 2023 ارسال شده در 6 تیر، 2023 مدرک /kill رو هم تا 24ساعت آینده ارسال میکنم
.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 6 تیر، 2023 بله وقتی در سرور دیگه پلی بخوایید بدید براتون مهم نیست. حرفی باقی نمیمونه در لاگ که مشخصه مدرک ss هم که میبینید نداره.
FesharBaz ارسال شده در 6 تیر، 2023 ارسال شده در 6 تیر، 2023 سلام. ادمین خاطی به مدت 1 روز آنرنک شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده