.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [VIP]POlice نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: fb uzi نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : admin مدارک شکایت: توضیحات: با سلام بنده داشتم متهم میبردم که منو کیل میده با cmd و وقتی ازشون می پرسم میگن /dets درخواست مدرک. @Viper لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 abuse های مکرر ایشون ایشون چند مدت قبل هم به مدیرکل سرور فحاشی کردن و اسکورشون 1 شد درخواست برسی و برخورد شدید با ایشون دارم به دلیل سو استفاده از رنک و بی نظمی در سرور. @PriCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 6 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 در 2 ساعت قبل، [VIP]POlice گفته است : abuse های مکرر ایشون ایشون چند مدت قبل هم به مدیرکل سرور فحاشی کردن و اسکورشون 1 شد درخواست برسی و برخورد شدید با ایشون دارم به دلیل سو استفاده از رنک و بی نظمی در سرور. @PriCe من شمارو فریز و برینگ نکردم و بگم که چت لاگ رو میشه ادیت کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[FB].Moltafet. ارسال شده در 6 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 مدرک /kill رو هم تا 24ساعت آینده ارسال میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.SniPeR. ارسال شده در 6 تیر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 بله وقتی در سرور دیگه پلی بخوایید بدید براتون مهم نیست. حرفی باقی نمیمونه در لاگ که مشخصه مدرک ss هم که میبینید نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 6 تیر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2023 سلام. ادمین خاطی به مدت 1 روز آنرنک شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده