Nadder_Shah ارسال شده در 23 تیر، 1398 ارسال شده در 23 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ARyaN[GFT] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SalTy_ArmiN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :مدرک مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: همانطور که در SS اول مشاهده میکنید به این پلیر گفتم که پول را به حساب واریز کند و قیمت خانه را 1 دلار میگذارم و ایشان قبول کردند. ولی ایشان این کار را انجام ندادند و از سرور رفتند. در SS دوم نیز معلوم است که من خانه را فروختم به قیمت 1 دلار به پلیر SalTy_ArmiN در چت پابلیک مشاهده کنید
Nadder_Shah ارسال شده در 24 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 24 تیر، 1398 لطفااا رسیدگی کنید @Stoic @MohammadReza
Radical ارسال شده در 24 تیر، 1398 ارسال شده در 24 تیر، 1398 اگر این موضوع تا آخر امشب بین شما دوتا حل نشد، مجددا درخواست رسیدگی کنید.
Nadder_Shah ارسال شده در 24 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 24 تیر، 1398 در 7 ساعت قبل، DixoN گفته است : اگر این موضوع تا آخر امشب بین شما دوتا حل نشد، مجددا درخواست رسیدگی کنید. ممنون
Nadder_Shah ارسال شده در 24 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 24 تیر، 1398 در 12 ساعت قبل، aryan_gft گفته است : لطفااا رسیدگی کنید @Stoic @MohammadReza @Stoic @MohammadReza
[LS].MKA83 ارسال شده در 24 تیر، 1398 ارسال شده در 24 تیر، 1398 سلام این کار اصن درست نیست شما قیمت خونه رو هر قیمتی که شخص مقابل خواست بذار اون شخص هم میاد میخره پول هم واریز میشه بدون دزدی
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 تیر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 25 تیر، 1398 درود آی دی خانه را ارسال کنید. تنها 70 درصد مبلغ خانه به شما داده میشود و پلیر خاطی دوبرابر جریمه خواهد شد. لطفا فقط از سیستم فروش خود سرور استفاده کنید، به قول و وعده های دیگران اعتماد نکنید.
Nadder_Shah ارسال شده در 26 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 1398 در در ۱۳۹۸/۴/۲۶ در 00:57، MohammadReza گفته است : درود آی دی خانه را ارسال کنید. تنها 70 درصد مبلغ خانه به شما داده میشود و پلیر خاطی دوبرابر جریمه خواهد شد. لطفا فقط از سیستم فروش خود سرور استفاده کنید، به قول و وعده های دیگران اعتماد نکنید. ایدی 72 یعنی خانه به خودم بر نمیگرده؟
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 27 تیر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 27 تیر، 1398 درود پلیر دوبرابر جریمه شد. 70 درصد مبلغ به شما داده شد. و خانه ریست شد. فقط از سیستم های فروش سرور استفاده کنید .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری