parsa14856 ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: parsa14856 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Reza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدیرکل توضیحات : سلام وقت بخیر. در قوانین سرور توهین به sv10روز بن داره اما منو vac banزدن و اکانت رو دائمی بن کرد لطفا اگه میتونید پی گیری کنید و un vac ban بدید وهمون10روز بنو بدید لطفا مدارک خود را ارائه دهید
parsa14856 ارسال شده در 20 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 2023 در 9 ساعت قبل، Reza گفته است : درود لطفا مدارک خود را آپلود بفرمایید در قوانین سرور نوشته شده
parsa14856 ارسال شده در 20 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 2023 در هم اکنون، parsa14856 گفته است : در قوانین سرور نوشته شده کل بازیکن های سرور هم به پرسید همینرو میگن
FarBod ارسال شده در 21 تیر، 2023 ارسال شده در 21 تیر، 2023 درود دوست عزیز @parsa14856 برای شفاف سازی حرف مدیرکل عزیز باید خدمتتون بگم : منظور از اینکه میگن مدارک رو آپلود کنین یعنی شما از حرفی که زدید و موجب بن شما شده اسکرین شات یا فایل رکوردی رو ارسال کنید. همیشه بی احترامی به سرور 10 روز بن نداره و بستگی به سطح توهین داره که احتمالا شما به این دلیل برای همیشه از مجموعه آرنا محروم شدید. ممکنه وک بن شما بدلیل فحاشی نبوده باشه و شما تبلیغ کرده باشید و الان بخواید با کمی فیلم بازی کردن از مجازاتتون در برید. در صورتی هم که مدرکی ندارید از اسپم در سایت خودداری کنید لذا باعث دریافت اخطار و محرومیت شما از سایت خواهد شد .
parsa14856 ارسال شده در 21 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 2023 در 27 دقیقه قبل، [FB].CaSh گفته است : درود دوست عزیز @parsa14856 برای شفاف سازی حرف مدیرکل عزیز باید خدمتتون بگم : منظور از اینکه میگن مدارک رو آپلود کنین یعنی شما از حرفی که زدید و موجب بن شما شده اسکرین شات یا فایل رکوردی رو ارسال کنید. همیشه بی احترامی به سرور 10 روز بن نداره و بستگی به سطح توهین داره که احتمالا شما به این دلیل برای همیشه از مجموعه آرنا محروم شدید. ممکنه وک بن شما بدلیل فحاشی نبوده باشه و شما تبلیغ کرده باشید و الان بخواید با کمی فیلم بازی کردن از مجازاتتون در برید. در صورتی هم که مدرکی ندارید از اسپم در سایت خودداری کنید لذا باعث دریافت اخطار و محرومیت شما از سایت خواهد شد . تبلیغ نبود فقط گفتم این چه سرور به درد نخوریه که همه رئیس شدن تا اومدم f8بزنم دیدم بازی انداختم بیرون تمام چت ها کلیر شد خود رضا هم میدونه سریع بن داد من نتونستم f8بگیرم
parsa14856 ارسال شده در 21 تیر، 2023 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 2023 در هم اکنون، parsa14856 گفته است : تبلیغ نبود فقط گفتم این چه سرور به درد نخوریه که همه رئیس شدن تا اومدم f8بزنم دیدم بازی انداختم بیرون تمام چت ها کلیر شد خود رضا هم میدونه سریع بن داد من نتونستم f8بگیرم فحاشی نکردم و به بازیکن ها هم بی احترامی نکردم
ارسالهای توصیه شده