Havi ارسال شده در 15 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2019 امروز هر کار بگید کردم و با تمام ایپی ها سرور رو امتحان کردم اما سرور کار نمی کنه و تعداد پلیر هاش و پینگش صفر هست لطفا سریع راه نمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radical ارسال شده در 15 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2019 توی چت باکس گفتید که مشکلتون حل شد!! اگر کسی دیگری هم این مشکل را دارد، روش های زیر را امتحان کند. (مورد اول در اکثر اوقات جواب داده است) - ریستارت سیستم - خاموش و روشن کردن مودم/اینترنت - حذف و نصب برنامه سمپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Nikolai ارسال شده در 15 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2019 دوست عزیزی سرور بزای همه اینطوری هست . صبور باشید احتمالا سرور درحال آپدیت است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Nikolai ارسال شده در 15 مهر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، 2019 من همه این کارارو کردم بازم نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری