مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 27 تیر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 27 تیر، 1398 سلام جهت افزایش کیفیت آنتی چیت با ذکر جزئیات (هرچه کامل تر بهتر) مشکلات آنتی چیت را اینجا ارسال کنید. مثال : وقتی توی سرعت از موتور پیاده میشیم آنتی تلپورت هک 4 بهم وارن میده.
Stormy ارسال شده در 27 تیر، 1398 ارسال شده در 27 تیر، 1398 بعد از ورود و خروج به مغازه ها تلپورت هک میده 2
Radical ارسال شده در 27 مرداد، 1398 ارسال شده در 27 مرداد، 1398 کاربران عزیز مشکلات انتی چیت را در این تاپیک پست کنید تا بررسی گردد.
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 28 مرداد، 1398 ارسال شده در 28 مرداد، 1398 وقتی با هر چیزی سری میری میزنه تلپورت هک از کوه بالا میری با موتور فلای هک
Radical ارسال شده در 2 شهریور، 1398 ارسال شده در 2 شهریور، 1398 در در ۱۳۹۸/۵/۲۸ در 08:02، [.DarkALi.] گفته است : وقتی با هر چیزی سری میری میزنه تلپورت هک از کوه بالا میری با موتور فلای هک بنده متوجه نشدم. تصاویر و یا فیلمی دارید که بهتر مورد بررسی قرار گیرد؟
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 3 شهریور، 1398 ارسال شده در 3 شهریور، 1398 خیر ولی شما گفتید که مشکلات بنویسیم تا رسیدگی بشه من هم چند تا از مشکلاتی که برام اتفاق افتاده بود را بیان کردم
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 5 شهریور، 1398 ارسال شده در 5 شهریور، 1398 امروز هرکی میرفت جلو بانک هرکاری میکرد تلپورت هک کیک میشود که درست شد
Havi ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 وقتی میری شهره بازی داری برای خودت تفریح میکنی کیک میده
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 این شهر بازی و چیلیارد چی دارن همش مردم میرن پول میدن گدا تلپورت کنه؟
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ولی خدایی گدا چجوری تلپورت میکنه ?
Radical ارسال شده در 6 شهریور، 1398 ارسال شده در 6 شهریور، 1398 شهربازی برای تفریح و جاهای مناسبی برای Stunt است. در Chiliad که به معدن Teleport میشوید؛ میتوانید شروع به کار کنید. در 50 دقیقه قبل، [.DarkALi.] گفته است : ولی خدایی گدا چجوری تلپورت میکنه ? برای جذابیت بازی هست.. همچنین پست شما ربطی به موضوع تاپیک نداشت.! 1
HaZarD ارسال شده در 1 مهر، 1398 ارسال شده در 1 مهر، 1398 چند بار تو /bug گفتم ولی هنوز درست نشده: تو race دکمه Y برای respawn کردن ماشین از چک پوینت هست اما وقتی دکمه Y رو میزنی به دلیل تلپورت هک کیک میده. امیدوارم فیکس شه.
$king_kilear$ ارسال شده در 3 مهر، 1398 ارسال شده در 3 مهر، 1398 در در ۱۳۹۸/۷/۱ در 16:23، ReZaSeZar گفته است : چند بار تو /bug گفتم ولی هنوز درست نشده: تو race دکمه Y برای respawn کردن ماشین از چک پوینت هست اما وقتی دکمه Y رو میزنی به دلیل تلپورت هک کیک میده. امیدوارم فیکس شه. دقیقا
Radical ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 همچنان مشکلات انتی چیت بررسی میشود و مشکلات قبلی که توسط کاربران در Bug/ و در همین پست بیان شده است، رفع شده. اگر مجددا باگی هست در این پست اطلاع رسانی کنید.
Stormy ارسال شده در 8 آذر، 1398 ارسال شده در 8 آذر، 1398 Bug جدیدی وجود داره که وقتی neon ماشین رو روشن میکنید اول آموزش اولیه سرور براتون میاد و یهو ری اسپاون میشید به تیم اسفف هم این مشکلو گزارش دادم در ضمن حساسیت آنتی چیت بسیار بالا رفته این چند روز اخیر و حتی با زدن ۲ برای انتخاب مهارت اسلحه فروش به دلیل wph کیک میشم لطفا بررسی کنید 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری