BlooDy ارسال شده در 9 مرداد، 1402 ارسال شده در 9 مرداد، 1402 با سلام و وقت بخیر خدمت شما پلیر های گرامی طبق تصمیماتی که گرفته شده فراخوان عضو گیری استف شروع شده و کسانی که مایل به همکاری با ما در استف هستند و تمایل دارند برای بهتر شدن سرور تلاش کنند میتوانند فرم زیر را پر و در صورت تایید با شما برای هماهنگی اطلاع داده خواهد شد. * حتما در آخر فرم آخرین رنک خود را بنویسید ! * فرم درخواست به شرح زیر میباشد : برای درخواست ورود به تیم استف باید شرایط زیر را داشته باشید. حداقل 1500 امتیاز حداقل 300 ساعت PlayTime حداقل 15 سال سن قوه ی مدیریت و تصمیم گیری تصمیم گیری بجا و صحیح قوه ی تشخیص درست از غلط داشتن تجربه و Activity و فعالیت خوب عدم داشتن سوءسابقه و بن شدن به دلیل تقلب ( چیت , Abuse ) داشتن برنامه TeamSpeak و Discord که Microphone هم داشته باشد الزامیست. فرد باید با تمامی قوانین و قواعد سرور آشنا باشد درصورت ارائه هرگونه مدرک از نداشتن جواب پرسش از هلپر فرد انرنک میشود. در صورتی که پلیر درخواست کمک داده باشد و هلپر از روی بی تفاوتی به درخواست کمک پاسخ ندهد فرد انرنک میشود. فرد هر لحظه ممکن است از سوی تیم استف مورد پرسش قرار گیرد و باید هر لحظه آماده باشد. در صورت مشاهده هرگونه بدرفتاری از سوی هلپر فرد انرنک میشود. داشتن برنامه تلگرام الزامی برای درخواست فرم زیر را پر کنید نام کاربری: نام اصلی: سن: مقدار امتیاز: مقدار Play Time: هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: توضیحات شما در رابطه با سرور: تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: تا بحال در تیم استف بوده اید: اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: نکته: شما برای تست دادن باید قوانین عمومی سرور و کارکنان سرور را به صورت کامل مطالعه کنید. 1
HaYkA ارسال شده در 25 مرداد، 1402 ارسال شده در 25 مرداد، 1402 نام کاربری:HAYKA نام اصلی:پارسا سن:۱۶ مقدار امتیاز:۱۴۱۰ مقدار Play Time:دویست و شصت ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر ها و گرفتن رنک بالا طی مدت ها توضیحات شما در رابطه با سرور:سرور بسیار عالی هست تا اینجا که در ایم سرور بودم راضی بودم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:۱ سال هست که در این سرور هستم تا بحال در تیم استف بوده اید:ادمین بودم اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:ادمین 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:یک سرور خوب دزد و پلیس که کلی قابلیت های خوب داره و میتونی در این سرور سر گرم بشی
BlooDy ارسال شده در 25 مرداد، 1402 سازنده ارسال شده در 25 مرداد، 1402 در 8 ساعت قبل، HAYKA گفته است : نام کاربری:HAYKA نام اصلی:پارسا سن:۱۶ مقدار امتیاز:۱۴۱۰ مقدار Play Time:دویست و شصت ساعت هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:کمک به پلیر ها و گرفتن رنک بالا طی مدت ها توضیحات شما در رابطه با سرور:سرور بسیار عالی هست تا اینجا که در ایم سرور بودم راضی بودم تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید:۱ سال هست که در این سرور هستم تا بحال در تیم استف بوده اید:ادمین بودم اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید:ادمین 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون:... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید:یک سرور خوب دزد و پلیس که کلی قابلیت های خوب داره و میتونی در این سرور سر گرم بشی با سلام با درخواست شما موافقت شد فردا ساعت 5 در سرور تیم اسپیک حضور داشته باشید 1
AlGames ارسال شده در 26 مرداد، 1402 ارسال شده در 26 مرداد، 1402 نام کاربری: @[TN].KilleR نام اصلی: آراد سن: 15 مقدار امتیاز: تقریبا نزدیک 5700 مقدار Play Time: نمیدونم نزدیک 50 روز?? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به نیو پلیر ها توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور cnr عالی تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95 درصد 2 سال و نیمع که تو این سرورم شاید بیشتر?? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: استف نبودم ولی 1 بار اونر 2 بار ادمین و نزدیک 20 بار وی آی پی 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربون _ و ...? ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: بیا یک سرور cnr میشناسم خیلی خوبع?❤️
BlooDy ارسال شده در 26 مرداد، 1402 سازنده ارسال شده در 26 مرداد، 1402 در 59 دقیقه قبل، Algames گفته است : نام کاربری: @[TN].KilleR نام اصلی: آراد سن: 15 مقدار امتیاز: تقریبا نزدیک 5700 مقدار Play Time: نمیدونم نزدیک 50 روز?? هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به نیو پلیر ها توضیحات شما در رابطه با سرور: یک سرور cnr عالی تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 95 درصد 2 سال و نیمع که تو این سرورم شاید بیشتر?? تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: استف نبودم ولی 1 بار اونر 2 بار ادمین و نزدیک 20 بار وی آی پی 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربون _ و ...? ? اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: بیا یک سرور cnr میشناسم خیلی خوبع?❤️ با درخواست شما موافقت شد فردا ساعت 5 در سرور تیم اسپیک حضور داشته باشید 1
Styx ارسال شده در 3 شهریور، 1402 ارسال شده در 3 شهریور، 1402 ?️نام کاربری: Amir_Shadow ?️نام اصلی:امیر ?️سن:15 ?️مقدار امتیاز:1111 ?️مقدار Play Time: نمیدونم بالای ۳۰۰?به روسیه ?️هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:ایجاد نظم در سرور و کمک به پلیر هایی که نیاز به خدمت دارند ?️توضیحات شما در رابطه با سرور:سروری بسیار بروز و عالی ?️تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 100% نزدیک ۲ سال میشه که ثبت نام کردم ?️تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ?️اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: رنک استف نداشتم ولی ادمینی دارم ?️5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: ادمی بسیار دلسوز مهربان و... کوشا داشتن استعدادو... ?️اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یکی از بهترین سرور های ایرانی که با امکانات زیاد و عالی هست رو میشناسم ❤?
BlooDy ارسال شده در 3 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 3 شهریور، 1402 در ۱ ساعت قبل، Jack_Martinezz گفته است : ?️نام کاربری: Amir_Shadow ?️نام اصلی:امیر ?️سن:15 ?️مقدار امتیاز:1111 ?️مقدار Play Time: نمیدونم بالای ۳۰۰?به روسیه ?️هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف:ایجاد نظم در سرور و کمک به پلیر هایی که نیاز به خدمت دارند ?️توضیحات شما در رابطه با سرور:سروری بسیار بروز و عالی ?️تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: 100% نزدیک ۲ سال میشه که ثبت نام کردم ?️تا بحال در تیم استف بوده اید: خیر ?️اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: رنک استف نداشتم ولی ادمینی دارم ?️5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: ادمی بسیار دلسوز مهربان و... کوشا داشتن استعدادو... ?️اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: یکی از بهترین سرور های ایرانی که با امکانات زیاد و عالی هست رو میشناسم ❤? با درخواست شما موافقت شد فردا ساعت 5 در سرور تیم اسپیک حضور داشته باشید Ts.AgSamp.Ir 1
KoMiSeR ارسال شده در 7 مهر، 1402 ارسال شده در 7 مهر، 1402 نام کاربری:AmiR.Mmd نام اصلی: امیر محمد سن:۱۵ مقدار امتیاز:۸۰۰۰ هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف: کمک به سرور و پلیرا توضیحات شما در رابطه با سرور: بهترین سرور cnr ایران تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید: ۸۰ تا بحال در تیم استف بوده اید: بله اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید: آخرایه هلپر ۳ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون: مهربون _ خوب _ با ادب _ خوش اخلاق _ اعصاب خوب اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید: به بهترین سرور cnr بپیوندید 1
ارسالهای توصیه شده