[Gc]AmirSadra ارسال شده در 29 آبان، 2023 ارسال شده در 29 آبان، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Gc]AmirSadra نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Homelander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GodChapion مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: N/A رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperStar مدارک شکایت: توضیحات: وارن بی دلیل، درخواست مدرک و برسی موضوع را دارم. ادمین مربوطه: N/A 1
HaDi ارسال شده در 29 آبان، 2023 ارسال شده در 29 آبان، 2023 @Homelander دفاعیه های خود را طی 12 ساعت آینده ارسال کنید
Porfossor ارسال شده در 29 آبان، 2023 ارسال شده در 29 آبان، 2023 با سلام ایشون داخل چت به دوستانه خودش پی ام میداد و از قصد داخل چت هاش ای دی رو مینوشت که پیامش برای من بیاد و ادمین ها گفتن جز وارن کاری نمیشه کرد چند بار هم سمپ رو نوشت به دلیل مشکلات سایت با این اکانت پست گذاشتم. مدرک:
[Gc]AmirSadra ارسال شده در 30 آبان، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آبان، 2023 طبق قوانین فرد تنها در صورتی مجازات می شود که در چت عمومی سرور به صورت مستقم بی احترامی کند و هرگونه بی احترامی در هر بخش مانند (پیام شخصی، چت کلن و...) مجازاتی در پی ندارد. چت کلن یک چت شخصی هست و هر موضوعی در آن گفته می شود به شما مربوط نیست. در ضمن اسکیرین شات با کلید های ترکیبی (Windows + Shift + S) گرفته شده و کاتی در کار نیست. 1
[Gc]AmirSadra ارسال شده در 1 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 1 آذر، 2023 باتوجه به گذشتن زمان موضوع بیش از 48 ساعت درخواست برسی و برخورد دارم...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری