AmirSadra ارسال شده در 7 شهریور، 1402 ارسال شده در 7 شهریور، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Gc]AmirSadra نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Homelander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GodChapion مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: N/A رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperStar مدارک شکایت: توضیحات: وارن بی دلیل، درخواست مدرک و برسی موضوع را دارم. ادمین مربوطه: N/A 1
HaDi ارسال شده در 7 شهریور، 1402 ارسال شده در 7 شهریور، 1402 @Homelander دفاعیه های خود را طی 12 ساعت آینده ارسال کنید
Porfossor ارسال شده در 7 شهریور، 1402 ارسال شده در 7 شهریور، 1402 با سلام ایشون داخل چت به دوستانه خودش پی ام میداد و از قصد داخل چت هاش ای دی رو مینوشت که پیامش برای من بیاد و ادمین ها گفتن جز وارن کاری نمیشه کرد چند بار هم سمپ رو نوشت به دلیل مشکلات سایت با این اکانت پست گذاشتم. مدرک:
AmirSadra ارسال شده در 8 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 1402 طبق قوانین فرد تنها در صورتی مجازات می شود که در چت عمومی سرور به صورت مستقم بی احترامی کند و هرگونه بی احترامی در هر بخش مانند (پیام شخصی، چت کلن و...) مجازاتی در پی ندارد. چت کلن یک چت شخصی هست و هر موضوعی در آن گفته می شود به شما مربوط نیست. در ضمن اسکیرین شات با کلید های ترکیبی (Windows + Shift + S) گرفته شده و کاتی در کار نیست. 1
AmirSadra ارسال شده در 10 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1402 باتوجه به گذشتن زمان موضوع بیش از 48 ساعت درخواست برسی و برخورد دارم...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری