Spix ارسال شده در 30 آبان، 2023 ارسال شده در 30 آبان، 2023 نام شاکی : Gc Lynx رنک : Player نام خاطی : @FesharBaz رنک : Owner (پولی) امتیاز : 10k مدارک : کلیک توضیحات : تو سرور Lag Shot میشه اینجور Sniper زد ؟ من ی لحظه از Cover اومدم بیرون بدونه یه دونه میس و بدون مدت زمان زیادی دمیج داد ، این عادیه ؟ بازم تاکید میکنم سرور Lag Shote نه Skin Shot با اسنایپر از فاصله نزدیک هم به زور میشه دمیج داد چه برسه اون فاصله ادمین مربوطه : پیگیری فقط با @Alireza پست بسته نشه تا رسیدگی کنه. با تشکر ?
Araash ارسال شده در 30 آبان، 2023 ارسال شده در 30 آبان، 2023 https://uupload.ir/view/no_cheat_zone_forodgah_nsi.mp4 میتونید تست کنید و این اتاق فرودگاه کنارش باگه و شما تیر میخورید. (جهت اطلاع و آموزش) در ضمن نه مود دارم نه کلو نه سمپ فانس در اخر ویدیو منو گیم رو ببین. در ضمن بنده کلا رو فیلمم و اگه از این به بعد چیت ریز هم ببینم بن میشید بدون شک. درخواست بسته شدن @Ryd3R @MrBlooDy
Ashkan ارسال شده در 30 آبان، 2023 ارسال شده در 30 آبان، 2023 با سلام در مدرک ارسال شده توسط Fesharbaz چیتی یافت نشد موضوع رسیدگی و بسته شد نکته: در صورت بالا اوردن دوباره ی پست رسیدگی شده پست شما اسپم شناسایی میشه و به شما اخطار داده میشه با تشکر Closed 1
ارسالهای توصیه شده