Hosein ارسال شده در 30 آبان، 2023 ارسال شده در 30 آبان، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Hosein نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Rager نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 5429 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: .... مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۰۸۳۰_۲۲۱۱۳۹۶۱۷_i6ui_l8s8.mp4/ توضیحات: تو فیلم 1 میس نداده اونم با اینکه من اسکین باگ دارم و اون نداره فیلم رو درست نگاه کنید ایم رو تشخیص میدید دلیل اینکه زدمش این بود هم مکمل زده بودم هم sellgun کردم اگه واسه تشخیص دقیق تر صدا نیاز بود بگید مشکلو اوکی کنم ادمین مربوطه: ا@HaDi @Ryd3R
Ashkan ارسال شده در 30 آبان، 2023 ارسال شده در 30 آبان، 2023 با سلام و درود برای برسی بهتر تیم استف پلیر @Rager تا 24 ساعت آینده فیلم درگیری رو اپلود کنید پلیر @Hosein فیلم صدا دار رو اپلود کنید
Hosein ارسال شده در 30 آبان، 2023 سازنده ارسال شده در 30 آبان، 2023 در 20 دقیقه قبل، Ryd3R گفته است : با سلام و درود برای برسی بهتر تیم استف پلیر @Rager تا 24 ساعت آینده فیلم درگیری رو اپلود کنید پلیر @Hosein فیلم صدا دار رو اپلود کنید صداشو هرکاری کردم اوکی نشد نمیدونم چشه اگه حتما نیازه که پستو ببند نمیدونم چیکارش کنم
BlooDy ارسال شده در 31 آبان، 2023 ارسال شده در 31 آبان، 2023 درود با هماهنگی ادمین @Ryd3R به دلیل عدم ارسال مدارک کافی, پست بسته میشود.! .Closed
ارسالهای توصیه شده