AmirSadra ارسال شده در 9 شهریور، 1402 ارسال شده در 9 شهریور، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Gc]AmirSadra نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Ryd5R نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : GodChapion رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Master HELPER مدارک شکایت: توضیحات: باتوجه به گفته ی مدیریت برای PcCheck باید مدرک احتمالی وجود داشته باشد. @HaDi هرگونه چیت و بن با مولتی بعد از این موضوع بوده و هیچ ارتباطی با PcCheck و عدم همکاری ندارد. درضمن در زمان PcCheck بنده AFK بودم. لطفا زمانی که تسلط کافی بر مدیریت و برسی شکایت و اشرافی درباره ی موضوع ندارید پست را نبندید و بگذارید موضوع توسط ادمین های با تجربه تر برسی گردد. درخواست مجدد برسی مجدد توسط: @MohammadReza @Alireza
Ashkan ارسال شده در 10 شهریور، 1402 ارسال شده در 10 شهریور، 1402 با سلام شما در حال چت کردن بودین و بنده فریز و برینگ دادم و تازه بالا سره شما نزده afk یعنی درست وقتی که برای پیسی چک برینگ شدین بدون afk از پای سیستم بلند شدین؟! اگر رنک های بالا درخواست مدرک چیت احتمالی دارند بگن تا اپلود کنم باتشکر
AmirSadra ارسال شده در 10 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1402 بنده قبل از PcCheck اصلا چتی ارسال نکردم و قبل از برینگ و فریز شما AFK کرده بودم ولی بازی را Stop نکردم. 1
Ashkan ارسال شده در 11 شهریور، 1402 ارسال شده در 11 شهریور، 1402 1 2 با سلام در ویدیو های ارسال شده بنده به دلیل دمیج های سنگینی که میدید به چیت زدن شما مشکوک شدم و تصمیم به PcCheck کردن شما گرفتم و شما همکاری نکردید(مدارک مشخصه) و لازم به ذکر است که شما بعد از این موضوع چندین و چند بار با اکانت های دیگر در سرور به دلیل استفاده مکرر از چیت بن شده اید با تشکر
AmirSadra ارسال شده در 11 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 11 شهریور، 1402 الان مدارک شما اینا هست؟ دمیجای خودتون سنگین تره، تو جفت ویدیو ها نصف Armour هم کم نکردم به این میگین سنگین؟ در پست مربوط به شکایت @GhoMarBaZ هم مدارک کاملی ارسال نشده و مشخص هست در همان لحظه بدون دلیل و مدرک منطقی شروع به PcCheck کردید. حتی داخل مدرک هم دارید میگید اول فلانی رو PcCheck میکنیم، یعنی اگر بقیه اعضای کلن از سرور خارج نمی شدند شما میخواستید همرو بدون مدرک و دلیل PcCheck بدید. در ضمن بالاتر هم گفتم هرگونه چیت و بن با مولتی بعد از این موضوع بوده و هیچ ارتباطی با PcCheck و عدم همکاری ندارد. لطفا زمانی که مدرک کاملی ندارید اتفاقاتی که در آینده افتاده را به گذشته مرتبط نکنید. درخواست برسی توسط @Alireza
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری