[TF].MrTiTaB ارسال شده در 15 آذر، 2023 ارسال شده در 15 آذر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Gc]TiTaB نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Nikolas نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Falcon مدارک شکایت: در تصویر اول به ایشون گفتم wlc cheater پنج دقیقه میوت داد در تصویر دوم و سوم ایشون سوار ماشین کلن ما شده و db میکنه و چیت نو دمیج میزنه که اصلا دمیج نمیشه بهش میگم چیتر منو 6 دقیقه و 40 ثانیه میوت میده . درخواست انرنک دارم بابت چیتشون و 3 بار بن شدن به تازگی ادمین مربوطه: @HaDi @MrBlooDy
nVd ارسال شده در 15 آذر، 2023 ارسال شده در 15 آذر، 2023 در 2 ساعت قبل، [Gc]TiTaB گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Gc]TiTaB نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Nikolas نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Falcon مدارک شکایت: در تصویر اول به ایشون گفتم wlc cheater پنج دقیقه میوت داد در تصویر دوم و سوم ایشون سوار ماشین کلن ما شده و db میکنه و چیت نو دمیج میزنه که اصلا دمیج نمیشه بهش میگم چیتر منو 6 دقیقه و 40 ثانیه میوت میده . درخواست انرنک دارم بابت چیتشون و 3 بار بن شدن به تازگی ادمین مربوطه: @HaDi @MrBlooDy طبق این چیزی که من میبینم شما باید پلیر NEW سرور باشید 1- سوار شدن به ماشین کمپ بقیه ایرادی نداره چون یک قابلیت کمپه 2- نمونه ایجاد کل کل از همین کلمه Cheater و Cheat BadBakht شروع میشه که شما دقیقا همین 2 کلمه رو استفاده کردید ( تحمت چیت به ادمین یا هر پلیری خودش ایجاد کله ! ) @MrBlooDy
[TF].MrTiTaB ارسال شده در 15 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 15 آذر، 2023 اولا تهمت نیست مدرک هست که ایشون چیتر هستند دوماً توی پست دیگران دخالت نکن ، فونت هم نزار نابینا که نیستیم از ماشین های فم های دیگه استفاده کردن برای کیل قابلیته؟؟ درخواست اخطار به ایشون رو دارم به دلیل دخالت در شکایت دیگران
BlooDy ارسال شده در 15 آذر، 2023 ارسال شده در 15 آذر، 2023 درود میوت اول بی دلیل بوده و به ادمین یک اخطار لفظی داده شد. اینکه سوار ماشین کمپ میشن ابیوز نیست چون فرد نمیدونه ماشین برای کمپ شماست یا خیر. @Police_110_Nikan اگر میدونید ماشین برای کمپ اون فرد هست از سوار شدن خودداری کنید. موضوع رسیدگی شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری