Stormy ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 با سلام نمیدونم این ایده چقدر میتونه نظرتون رو جلب کنه اگه میشه لطفا این امکان رو اضافه کنید که حداکثر یک قبضه اسلحه رو بشه تو ماشین ذخیره کرد مثل ماشین پلیس تو حالت افلاین که همیشه داخلش شات گان بود . اگه این امکان اضافه بشه خیلی خوب میشه دوستان لطفا نظراتتون رو راجب این ایده بگید. ممنون 3 1
Radical ارسال شده در 27 مرداد، 1398 ارسال شده در 27 مرداد، 1398 باتشکر از پیشنهادتون. کاربران عزیز لطفا نظرات خودتون رو در این باره پست کنید.
Stormy ارسال شده در 7 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 7 شهریور، 1398 کسی در این مورد نظری نداره؟ :/ خیلی وقته پیشنهاد دادم ولی کسی توجه نکرده
[$]ali987 ارسال شده در 7 شهریور، 1398 ارسال شده در 7 شهریور، 1398 این مورد بیشتر تو سرور های RPG کاربرد داره و نه در CNR! موفق باشید. 1
Stormy ارسال شده در 7 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 7 شهریور، 1398 فکر نمیکنم نوع سرور مشکلی ایجاد کنه در این مورد و به نظرم بیشتر به درد سروری میخوره که توش امکان درگیری زیاده و سرور rpg در این دسته قرار نداره این مورد میتونه در هنگامی که تو دردسریم به ما کمک کنه اسلحه برداریم(البته تا یک قبضه) @Nexius
Stormy ارسال شده در 8 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 1398 اگر دوستان موافق نباشند من هم قطعا به تصمیمشون احترام میذارم. این پیشنهاد با استقبال خوبی همراه نبود
[[OverGrown]] ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ارسال شده در 8 شهریور، 1398 خوب میشه ولی میدونید که امکانات زیاد امکان ابیوز زیاد رو هم فراهم میکنه مثال من تو ماشینم اگر اسلحه ذخیره کنم بعد یک نفر با چیت ماشین بنده رو carjack کنه میتونه سلاح های بنده رو بگیره و گان های بنده رو به سرقت ببره بنظرم فقط مالک ماشین بتونه از ماشین سلا ح در بیاره
Radical ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ارسال شده در 8 شهریور، 1398 باسلام تیم مدیریتی این پیشنهاد را رد کرده است و امکان قرار دادن این قابلیت نیست.
HajAta ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ولی تو ماشین های شخصی امکان داشته باشه
HajAta ارسال شده در 8 شهریور، 1398 ارسال شده در 8 شهریور، 1398 در 2 ساعت قبل، Radical گفته است : باسلام تیم مدیریتی این پیشنهاد را رد کرده است و امکان قرار دادن این قابلیت نیست. منم چند تا پیشنهاد داده بودم ولی اصلا اد نشده
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری