[BM].Sanji ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [BM].Sanji نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [Ali]VayKing نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[FB].AliDyNaMiC رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite Helper 3 مدارک شکایت: توضیحات: سلام و درود بنده به دلیل وارن به استف بن شدم ولی بنده توهینی در پیام های خود نمیبینم!!!!
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 خودتون شکایت میکنید خودتونم مدرک میزارید؟ من گفتم شوخی دارم باهاتون؟ و اینکه فقط وارن گرفتید بن نشدید!
ALiDyNaMiC ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 در 9 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : خودتون شکایت میکنید خودتونم مدرک میزارید؟ من گفتم شوخی دارم باهاتون؟ و اینکه فقط وارن گرفتید بن نشدید! من مدرک توهینی نمیبینم توی اسکرین @[BM].Sanji مدرکتو اپلود کن اقای ملکوتی
[Ali]VayKinG ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 این که اسم یکیو مسخره میکنین توهین نیست؟ خنده بازاره؟
[BM].Sanji ارسال شده در 2 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 1402 با عرض پوزش بنده به نیت توهین این رو ننوشتم و کاملا مشکلات سیستمی بوده!
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 درود وارن اشتباه بوده. ادمین خاطی 12 ساعت ان رنک شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری