FarBod ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 درود من جدیدا اکانت های مولتی ام رو چنج پسورد و چنج نیم کردم ولی داخل پنل و فروم تغییر نکرده و یوزر پسورد های قبلی ام قبول نمیکنه . جالب اینجاست تگشون میکنم میاد اطلاعات اکانت ( @Melvin @BaRaN @DotBoy ) مشکل از سمت سرور هست یا من باید کاری رو انجام بدم که فراموشش کردم ؟ Target Admins : @MohammadReza @Alireza @MrBlooDy @Ashkan
DieEmpty ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 سلام با اکانتت تو سرور وارد شو و از هلپرا بخواه که که اکتو syne کنن یا همون ریست فروم بعد چنج پسورد بده و وارد انجمن شو مشکل برطرف میشه 2 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 4 مهر، 1402 مدیرکل ارسال شده در 4 مهر، 1402 با سلام سیستم ریست فروم بهبود پیدا کرده ولی باید طبق مراحل زیر جلو برید: 1. زدن resetforum/ بر روی اکانت مشکل دار 2. ریلاگ 3. مشخصات شما با انجمن سینک می شود. 1
FarBod ارسال شده در 4 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1402 در 26 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : با سلام سیستم ریست فروم بهبود پیدا کرده ولی باید طبق مراحل زیر جلو برید: 1. زدن resetforum/ بر روی اکانت مشکل دار 2. ریلاگ 3. مشخصات شما با انجمن سینک می شود. درود از چه رنکی به بعد این سی ام دی رو داره ؟
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری