MrTakPar ارسال شده در 28 آذر، 2023 ارسال شده در 28 آذر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: homelander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : superstar مدارک شکایت: توضیحات: درود این ادمین خام و بی تجربه من رو بی دلیل بن کرد درخواست انرنک ایشون رو دارم
Sajjad_Shahi ارسال شده در 28 آذر، 2023 ارسال شده در 28 آذر، 2023 در 2 ساعت قبل، MrTakPar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: homelander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : superstar مدارک شکایت: توضیحات: درود این ادمین خام و بی تجربه من رو بی دلیل بن کرد درخواست انرنک ایشون رو دارم https://uupload.ir/view/gta_sa_2023-09-28_18-22-57-861_osjy.avi/ این مدرک ، ولی شما با هماهنگی @Alireza آنبن شدین ، و دوباره شکایت کردنتون نشان دهنده عقده است ?
MrTakPar ارسال شده در 28 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2023 Abuse ADV Log یعنی شما مستقیم در ADV لاگ به شخص توهین کنید و بله این کار بن به همراه داره ولی من از پلیر درخواست داشتم تا از اون قسمتی که فحش داده شده ( فحش توسط Reminder ) عکس بگیره و برای من بفرسته هیچ توهینی به شما و یا به هیچکس نشده
MrTakPar ارسال شده در 28 آذر، 2023 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2023 همین ثابت میکنه شما ادمین خام و بی تجربه ای هستید ، اقای علیرضا هم احتمالا متوجه اصل ماجرا شدند و دستور آنبن بنده رو دادند اما باز هم شما بی دلیل من رو بن کردید و در قانون ذکر شده همچین اعمالی آنرنک دارد .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری