EhSaN ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[BM].EhSaN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.PouyA_AM. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[BM].aFk رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Elite Helper 3 مدارک شکایت: توضیحات: مدرکتو بده
MrNoBoDy ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 عزیزم من با مشورت رنک بالاترم به شما وارن دادم و وقتی هم دوباره به سرور امدین به دلیل abuse به من وارن دادین که unrank هم شدین
BlooDy ارسال شده در 30 آذر، 2023 ارسال شده در 30 آذر، 2023 درود وقتی استف گفته که استارت پک ندید حتما دلیلی داره اون اکانت میتونه مولتی خودتون یا حتی یه چیتر باشه نباید هرکی اومد بهش استارت پک بدید و اینکه میگید cmd دارم میتونم بزنم باید بگم shelp/ هم دارید ولی دلیل نمیشه که بخواید استفاده کنید.
EhSaN ارسال شده در 1 دی، 2023 سازنده ارسال شده در 1 دی، 2023 کسی به بخواد چیت بزنه با پیسی چیت میزنه نه با اندروید از تو چت معلومه طرف تو ماشین بوده با اندروید بعد از دادن استارت پک از سرور کیک شد اول چک موبایل زدم دیدم اندرویده استارت پک دادم
MrTakPar ارسال شده در 3 دی، 2023 ارسال شده در 3 دی، 2023 وارن شما درست بوده پست به دلیل عنوان اشتباه و اسپم بسته میشود در صورت تکرار اخطار سایت دریافت میکنید . 1
ارسالهای توصیه شده