..koname.. ارسال شده در 4 مرداد، 1398 ارسال شده در 4 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: kiarash_Ax نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: $$amirkhan$$ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ilia_AC رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :... مدارک شکایت: توضیحات: من رمز اکانتمو به خیلی ها دادم , ولی خدارو شکر انقد سو استفاده گر نبودن , این با کلک زدن به من به همراه Mohamad va viper اکانتمو دزدیدن , من بلد نبودم بفروشم خونه رو به من گفت رمزو بده من بفروشم منم اعتماد کردم و دادم , و سریع رفت رمز و همه چیزو تغییر داد . همینطور اسم منو در بازی به اسم $$amirkham$$ تغییر داد , تقاضای رسیدگی @Stoic @MohamadReza دارم همچنین درخواست IP ban پلیر $$amirkhan$$ را دارم 1
Stormy ارسال شده در 5 مرداد، 1398 ارسال شده در 5 مرداد، 1398 نباید به هیچ کس در این مورد اعتماد کنید 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 مرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 5 مرداد، 1398 پسورد جدید اکانت شما پس از بررسی تطابق اکانت ها، ارسال شد. پلیر @32amirkhan23 جریمه و اخطار بر روی اکانت وی ثبت شد. آرناگیم هیچ مسئولیتی در قبال اموال دزدیده شده از شما ندارد ! 2
_Nikolai ارسال شده در 5 مرداد، 1398 ارسال شده در 5 مرداد، 1398 دوست عزیز اکانت به خودم بازگردانده شد , ولی جیمیلی که شما به آن رمز را ارسال کردید اشتباه است لطفا به این جیمیل ارسال نمایید : mrcomandi@gmail.com با تشکر از شما 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری