رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: mnmdada
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ErfaNShuluX
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : admin
مدارک شکایت: sa-mp-181_ggwt.png
توضیحات: به چه دلیلی منو میوت داده ؟ درخواست آنرنک

arenagame_samp
ارسال شده در

ایشون یک رنک خریداری کردن و خودشون رو به عنوان استف میدونن به پلیر ها هم فحاشی و بد ادبی میکنن هم ADV که قطعا باید انرنک بشن ایشون کاملا از اینکه این موضوع ADV هست مطلع هستن چون AliVayking جلوی خودم بهشون اخطار دادن ولی ایشون گوششون بدهکار نیست spacer.png

ارسال شده در

باسلام عرض ادب خدمت تمامی پلیر های عزیز و خسته نباشید میگم برای تک تک ادمین های محترم.

اولا اولین اسکرین ایشونو رد میکنم خیلی خوب کات زده پیام هارو اصلا مال خودش نشون داده نمیشه که چه چیزی فرمودن که میوت خوردند ، لزومی هم نمی بینم در انجمن مطرح کنم. جنابعالی میتونید سلکتیوکن خوبی باشید چه بدانم شاید کارتان واقعا سلکتیو کردن هست !

راجع به اسکرین دوم که هم که کاملا آشکار هستش من لینک انجمن را میخواستم و گفتم که در تلگرام برایم بفرستند و صرفا جهت اینکه ADV صورت نگیرد به صورت پیغام خصوصی از طریق /pm ارسال گردیده است. بعدا از دوستان محترم و شایسته، لینک انجمن را دریافت نمودم. (به هیچ وجه لینک انجمن را نداشتم و صرفا شکایت هایم را از طریق تلگرام به هلپر محترم AliVayKing مطرح می نمودم.)

راجع به بی احترامی و بی ادب اصلا اظهار نظر نفرمایید اسکرین های شما به انجمن ارسال می گردد.

با توجه به پررویی شما علاوه بر بی ادبی و بی احترامی نسبت به پلیر ها و علی الخصوص اینجانب ، همچنان شکایتی هم از این جانب دارید ! از ادمین های محترم عاجزانه درخواست میکنم محدودیت سنی برای ورود به سرور را درنظر بگیرند.

بفرمایید در اسکرین ها موجود است:

شما چندباری از چیت استفاده کرده اید نمونه اش دزدی از کازینو ، چطور ممکن  است در 7ثانیه کیف را به محل مقصد رساند ؟ شواهد چیت های شما اکثر پلیر ها اعم از kasra04  mobinMHb prophet و... هستند. طبق اسکرینی که فرستادید شما انگار از PC استفاده می کنید ولی اصلا در بازی Damage نمی خورید کل پلیرهای این سرور شاهد هستند.این شخص با سواستفاده امتیاز Top Clan خود را ارتقا می دهد جالب است که لیدر کلن مذکور هنوز بی خبر است و اقدامی انجام نمی دهد ، شاید هم باخبر است و اقدامی انجام نمی دهد !

اینجانب  هر اقدام ادمین محترم  Unrank , Jail , Ban نسبت به اینجانب را بدون چون و چرا خواهم پذیرفت لذا درقبال این اقدام درخواست دارم نسبت به پررویی پلیر مذکور نیز اقدامی صورت بگیرد.

باتشکر

https://s6.uupload.ir/files/screen_xjd9.png

https://s6.uupload.ir/files/screen_xjd9.png

spacer.png

.http://screen_xjd9.png

ارسال شده در

همونطور که مشاهده میکنید مدرک قدیمی از فحاشی من دادن که ۱۱ دقیقه میوت هم دادن سر همین و همونطور که تو این عکس مشخصه هلپرم دید الکی میوت داده گفت جرا دادی من وارن و ... حالیم نیست فقط مجازات مثل ADV نشه راحت ای دی تل بدن تهش کیک ... نکست بن

ارسال شده در

سر هرکدوم از اون مدارک منو ۱۰ دقیقه به بالا میوت دادن با اینکه از ۱ مین شروغ میشه

ارسال شده در

جناب منو آنرنک کنید  بابتش هیچ مشکلی ندارم ولی ایشون تحمل خیلی چیزارو ندارند(کلا معلومه خودشونو از روز اول پاره میکنند) . خیلی اصرار به آنرنک اینجانب دارند شما لطف فرمایید که ایشون بیشتر از این تحت فشار و ناراحت نباشند. درضمن در بخش Helper chat هم نمایان هست توهین مجددشون. باز تصمیم باشماست.

اگر نسبت به آنرنک اینجانب اقدامی صورت گیرد درصورت صلاحدید پلیر مذکور نیز برایشان مجازات تعیین شود. از طریق چیت TopClan , Score جمع کرده و همچنان با کمال پررویی هر از گاهی نسبت به بی احترامی اقدام می کند. لذا من دراکثر اوقات سکوت را اختیار کرده و جواب چنین موجوداتی را پس نمی دهم.

ارسال شده در

از جناب هلپر علی وایکینگ نیز تقدیر و تشکر میکنم بابت CC کردن چت ها که فرصتی برایم فراهم نشد عکس بگیرم. 

اگر قرار است فردی بدون نمایان پیغام خود ، از میوت شدن خود عکس بگیرد و گزارش کند من دیگر حرفی برای گفتن ندارم.

باشد، مشکلی ندارد.حق با ایشان است.نسبت آنرنک اینجانب اقدام فرمایید.

باتشکر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...