MrArad ارسال شده در 19 آبان، 1402 ارسال شده در 19 آبان، 1402 سلام من اکانت دومم رو میخوام رمزش رو از کنترل پنل عوض کنم چون یادم نمیاد که رمزش چی بود هی شماره میزنم میگه اطلاعات اشتباه ?? اگه تو عکس دقت کنید اکانت اصلیم شون هم تو اکانت های متصل هستش و اکانت دومم تی ان سوتون هم هستش تو بخش اکانت های متصل اما هرچی اطلاعات یعنی شمارمم رو میزنم میگه اطلاعات اشتباه چکار کنم??? @S.H.O.O.N@[Tn].Suton
MrArad ارسال شده در 20 آبان، 1402 سازنده ارسال شده در 20 آبان، 1402 @MrTakPar @MohammadReza بررسی نمیکنید???
MrArad ارسال شده در 20 آبان، 1402 سازنده ارسال شده در 20 آبان، 1402 @MrTakPar @MohammadReza بررسی نمیکنید???
MrArad ارسال شده در 3 آذر، 1402 سازنده ارسال شده در 3 آذر، 1402 آقا پیگیری نمیکنید? @MrTakPar @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 4 آذر، 1402 مدیرکل ارسال شده در 4 آذر، 1402 سلام خب شما دارید اطلاعات اشتباه وارد میکنید. برام اطلاعات و اسکرین شات از صفحه اطلاعات رو تلگرام بفرستید تا بررسی کنم. بنده فقط به شما میگم که اطلاعات درسته یا غلط. به دلیل حفظ حریم شخصی کاربران، به هیچ عنوان شماره تماس بر روی اکانت به فردی گفته نخواهد شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری