رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد: kasra4
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mnmdada و prophet
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @MobinMHR
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : elite helper3 , -
مدارک شکایت: 
 پیوست می گردد

توضیحات: پلیر prophet چند روزیست با باگ و چیت و همکاری با ادمین جدید Mnmdada که در یک کلن هم هستند مثل استفاده از گوتو و cmd های ادمین باعث شدن تا اکثر پلیرهای دیگر نتونن از دستشان فرار کنند و در مواقعی مانند تسخیر با بازی غیر عادلانه پلیر های دیگه رو کشته و خودشان تسخیر را انجام میدن. همچنین Prophet در بازی در حضور ادمین یاد شده در بالا فحش هم میدهد که هیچ اقدامی از طرف ادمین Mnmdada انجام نمیگیرد. ایشون همانطور که در عکسها نیز قابل مشاهده است کار های خلاف قانون سرور را رعایت نمیکنن و  مثلا به شهروند(سفید بدون وانتد) و وانتد کم(زرد) حمله میکنه. در دیگر تصاویر دیگر که میبینید با استفاده از چیت و تقلب در بازی که خودش هم اونو گفته ماشینها رو سریعتر از سرعت خودش میرونه سریع میدوه و در عجیب ترین حالت با یک گلوله ماشین بقیه که در حرکته رو پنچر یا منفجر میکنه که این غیرمنطقی هست(بیچاره @ErfaNShuluX).در آخر از شما خواستارم تا به این موضوع رسیدگی کنید باتشکر.

spacer.pngspacer.png.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

arenagame_samp
ارسال شده در

در مورد Mnmdada یه چیزی یادم رفت بگم ولی عکسشو ارسال کردم؛ من هیچ fight باهاش شروع نکردم و داشتم راه خودمو میرفتم که از پشت با موتور بهم حمله کرد و منم هیچ گلوله ای یا حمله ای بهش نداشتم. بعدش دیدم race اومد رفتم r/ مسابقه تازه شروع شد داشتم میرفتم یهو دیدم توسط همین ادمین جیل شدم. دیگه دلیلشو نفهمیدم. 

ارسال شده در

با سلام 

جناب @Kasra4 , شما با گرفتن اسکرین شات نمیتونید ثابت کنید که پلیر @Prophet از چیت استفاده کرده یا خیر ، لطفا از بازی خود مدرک معتبر مانند فیلم تهیه کنید .  

همچنین شما باید از تمامی ابیوز های که صورت گرفته مدرک معتبر ارائه بدید ( در عکس شما مشخص نیست که چه کسی شما رو جیل داده )

جناب @MnmDada اجازه تغییر قوانین سرور را ندارند  و به دلیل سواستفاده های مکرر ۱ اخطار مدیریتی دریافت میکنند ، اخطار های ایشون 2/3

جناب @ErfaNShuluX به دلیل تبلیغات های مکرر از  سرور بن میشوند .

جناب @Prophet به دلیل توهین میوت خواهند شد .

موضوع رسیدگی و بسته شد .

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...