[021]SKaBaRD ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MnmDada نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @(HajNima) رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : الایت هلپر 2 مدارک شکایت: https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۱۱۲۵_۱۹۵۸۵۵_j9fk.jpg توضیحات: بازم مزاحمت این هلپر تازه وارد برای پلیر ها... من رفتم تو ی باگ گان شاپ دو و گفتم هرکسی بتونه بیاد اونجا بهش یه خونه کنار گان شاپ دو میدم و تاکید کردم که آقای منم دادا نیان دو سه بار هم تو پابلیک اعلام کردم منم دادا نیا به تو نمیدم خونرو ولی ایشون اومد و از جایی که گفته بودم به شما نمیدم خونرو تحت تاثیر مقداری عصبانیت بنده رو دو روز بن دادن.... مدرک که دوبار توش گفتم نیا به تو نمیدم لطفا سریع تر رسیدگی-ادمین خاطی رو جریمه و بنده رو آنبن کنید چون هلپر هستم و باید روزی سه ساعت تایم اکتیویتی داشته باشم.... @MrTakPar @HaDi
MrTakPar ارسال شده در 25 بهمن، 2023 ارسال شده در 25 بهمن، 2023 با سلام شکایت شما معتبر میباشد جناب @MnmDada به دلیل سواستفاده از رنک ۲ اخطار مدیریتی دریافت کرد ، به دلیل ۳/۳ شدن اخطار های مدیریتی به رنک Elite 1 Helper رنک داون خواهند شد . موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده