Army ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Hashishh نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Mr_Amir نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial 3 helper مدارک شکایت: در توضیحات توضیحات: باسلام، از این هلپر 2 تا شکایت دارم نخواستم در 2 پست بزارم لطفا اینجا رسیدگی کنید، اول از همه منو بدون اجازه و الکی Bring کرده ! و در تصاویر زیر هم مشاهده میفرمایید که این هلپر ساده ترین سوالی که تو همه ی سرورهای سمپ یکسانه رو بلد نیست! (از این هلپر درمورد سی ام دی مشاهده تایم چت ها سوال شد که جواب های بی ربط دادند.) بعد از این هلپ این سوال رو مستقیما از هلپر عزیز @iSKaBaRD پرسیدم که جواب درست یعنی (/timestamp) رو گفت. این دوتا شکایته لطفا بصورت جداگانه رسیدگی کنید باتشکر ویژه از مدیر گرامی @MrTakPar 1
MrTakPar ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 با سلام جناب @Mr_Amir. تا ۲۴ ساعت زمان دارید تا دفاعیات خود را ارسال کنید .
Styx ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 ?️دفاعیه?️ ⭕جناب شما help دادی که چطوری دایموند پیدا کنم و من هم کامل به شما توضیح دادم و شما گفتید من جاشو نمیدونم گفتم پس هلپ رو ببندم هروقت سفیر اومد میگم بیایی شما گفتی که هلپ رو نبند و منتظر میمونم من هم زمانی که اومد شما رو برینگ دادم که مکانش رو بدونید ?️برای ندونستن سوال این دومین باری هست که دارید پست میزارید. مجازاتی برای جواب ندادن صحیح من توسط @MrTakPar در نظر گرفته شده بود و بنظرم شما Multi Aqamir باشید که به من پیام دادید چرا من دوباره توسط امیرمحمد بن شدم و این برای من عجیبه که 2 تا پست همزمان گذاشتید یا جناب @iSKaBaRD و اونم شکایت از من و تقریبا مثل هم! ?امضا.??_????
MrTakPar ارسال شده در 19 آذر، 1402 ارسال شده در 19 آذر، 1402 جناب @Mr_Amir. یک اخطار مدیریتی دریافت کرد . موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده