EhSaN ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @EhSaN نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Arad. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : _ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial 1 Helper مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/new_noob_cheater_5li.mp4/ توضیحات: لس دمیج رو آن و آف میکنه ایم باتش هم که مشخصه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrArad ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 @MrTakPar @HaDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrArad ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 1: عزیز اولن اینکع با اون فاصلع توقع دارید که 50تا میس بدم? 2: عزیز دمیج شدنم که اوکی بود! 3: عزیز اوتو 2 2 خودت که تو فیلم خودت افتاده! 4: من همیشه آماده پیسی چک شدن هستم! 5: حالا من دیگه نمیدونم تصمیم نهایی رو میزاریم به عهده @HaDi @H@MrTakPar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 17 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اگه فیلم داری بزار نداری انقدر عزیز عزیز نکن من عزیز تو نیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 درود فیلم فایت خود را آپلود کنید در صورت آپلود نکردن تا 24 ساعت آینده با شما برخورد میشود. @Arad. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrArad ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 در 4 دقیقه قبل، HaDi گفته است : درود فیلم فایت خود را آپلود کنید در صورت آپلود نکردن تا 24 ساعت آینده با شما برخورد میشود. @Arad. ببخشید ولی ریکوردی ندارم ولی فاصله رو نگاه کنید معلومع که باید تیر ها بخورن بهش دمیج شدنم هم که اوکی بود @HaDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArshiaTiger ارسال شده در 17 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2023 من فیلمو دیدم همه چی طبیعی بود آخه از فاصله نزدیک دیگه طرف اینقدر عاجز نیست که تیر رو به درو دیوار بزنه خو معلومه میزنه به تو ایم نیست توی دمیج شدن هم من که چیزی ندیدم بعضی وقتا خودم موقع فایت تیر میزنم طرف دمیج نمیشه? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 18 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2023 در 10 ساعت قبل، ArshiaTiger گفته است : من فیلمو دیدم همه چی طبیعی بود آخه از فاصله نزدیک دیگه طرف اینقدر عاجز نیست که تیر رو به درو دیوار بزنه خو معلومه میزنه به تو ایم نیست توی دمیج شدن هم من که چیزی ندیدم بعضی وقتا خودم موقع فایت تیر میزنم طرف دمیج نمیشه? دخالت نکن تو شکایتی که به شما مربوط نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EhSaN ارسال شده در 18 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2023 رسیدگی نمیشه ؟ @HaDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 18 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، 2023 درود هلپر خاطی @Arad.به مدت 1 روز از سرور محروم و یک اخطار دریافت خواهد کرد در صورت تکرار این موارد به طور دائم آنرنک خواهد شد. لازم به ذکر هست از این به بعد از گیم خود ریکورد بگیرید تا اینچنین مشکلاتی پیش نیاد . زیر پست هم @EhSaN جای کل کل نیست . Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده