Yona ارسال شده در 21 اسفند، 2023 ارسال شده در 21 اسفند، 2023 شاکی: @Yona نام خاطی: @EhSaN شاهد : @iSKaBaRD @Mr.Brave @Bmw @(HajNima) مدرک: توضیحات : این دو ستمون بعد از جیل شدن توسط @MrTakPar فشاری شدن و منو جیل کردن قبل جیل ایشون من ایشون رو در زون کیل کردم و در حال فایت با کلن امیرممد بودم که ایشون بعد از کیل شدن توسط من منو جیل کردن حتی @iSKaBaRD هم شاهد بودن که من با @Mr.Brave در حال فایت تو زون بودم درخواست انرنک @MrTakPar
EhSaN ارسال شده در 21 اسفند، 2023 ارسال شده در 21 اسفند، 2023 https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۱۲۲۱_۱۵۴۸۵۷۶۸۳_8pk.mp4/
Yona ارسال شده در 21 اسفند، 2023 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2023 ????? داخل فیلم کاملا مشخصه از باگ استفاده میکنید بعدشم شما در حال فایت با من بودید اگه من میکشتمتون با اونم فایت میدادم میتونستید اسپک شید روم ببنید که داشتم فایت میدادم
Yona ارسال شده در 21 اسفند، 2023 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2023 @MrTakPar استفاده از باگ در فایت مگه مجازه؟! بعدشم ایشون فیلمشونو کامل نزاشتن من جداگانه با هلی اومدم و این کلن امیرمحمدشون هم از قبل توی زون در حال فایت بودند در خواست انرنک و جیل این نیو هلپر رو دارم
Yona ارسال شده در 21 اسفند، 2023 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 2023 @MrTakPar در عکس هم که فرستادم معلومه اقای بی ام وه میگه در حال فایت با اوناهم بودم قبل فایت با هلپر
MrTakPar ارسال شده در 21 اسفند، 2023 ارسال شده در 21 اسفند، 2023 با سلام . تصمیم هلپر صحیح بوده است . موضوع رسیدگی و بسته شد .
ارسالهای توصیه شده