Xenon ارسال شده در 23 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2023 شاکی : @[FB].Xenon خاطی : @Truth و @Yona رنک خاطی : Player Low Level مدارک : توضیحات : فحاشی های مکرر این دو پلیر بدون دلیل و صرفا جهت رفع فشار وارده ای هست که بهشون اعمال کردم. درخواست میوت تام بالا دارم برای این دو پلیر که موجب برهم زدن نظم سرور شدند @MrTakPar رسیدگی شه لطفا ❤️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Truth. ارسال شده در 23 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2023 چقدر مظلومانه شکایت میکنه ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]SKaBaRD ارسال شده در 23 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2023 درود بر شما اندک سال عزیز اگه قرار باشه به چیزی رسیدگی بشه ابیوز های شماست که تا اونر خریدی با ذوق و شوق داری دامپر(ماشین غیر مجاز) اسپاون میکنی تو سرور و بی نظمی اصلی هم دلیلش شمایی https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۳۱۲۲۳_۱۷۳۸۵۲۳۹۰_b90z.mp4/ قصد اسپم و دخالت هم ندارم فقط حوصله نداشتم برا ابیوز ایشون که دامپر اسپاون میکنن تو بیس کلن ما پست جدید باز کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KoMiSer ارسال شده در 23 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2023 با سلام جناب @.Truth.و @Yona به مدت ۲۴۰ دقیقه میوت خواهند شد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده