Yona ارسال شده در 28 اسفند، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrYona @Yona نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BM].TheMrAli نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : new Owner مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک در صورت نداشتن انرنک شه @AQ[A]MIR @MrTakPar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 پسر جان گان با پریدن ریلود میشه این چه مزخرفاتیه داری میگی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 @AQ[A]MIR دقت کنید به شات هایی که میزنم بعد از پریدن گان ریلود میشه و این که چیتی که تو فیلم دارن معلومه یوزی ایشون به صورت لگ شات روم قفله @AQ[A]MIR من همیشه برای پیسی چک اماده هستم و در فیلم ایشون یک سی ام دی وارد میکنن اصلا معلوم نیست چه چیتی رو ران کردن لطفا پیگیری کیند چه چیتی رو روشن کرده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 و هم چنین چیت لگ شدنشون هم معلومه تو فیلم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 اسپم نکن بزار ادمین بیاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 شما موضف هستید فقط مدرک اپلود کنید شما هیچ حق انتخابی ندارید من شکایت کردن شما شکایت کردی؟ بعدشم این اکانت مولتیه و در هیچ گنگی نیست که بگی هم کلنیشه پس اسپم نکن بزار ادمینی که تگ کردم جواب بده برو به هرکی میگی بگو این پست منه حق دخالتم نداری @AQ[A]MIR درخواست اخطار به این نیو پلیر که اسپم میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 @AQ[A]MIR لاگ سی ام دی زدنشون تو اون زمان در بیارید اون چیتی که تو فیلمه رو مشخص کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Yona ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، 2023 در 15 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود @Yona درصورتی که فیلم فایت را دارید ارسال کنید. ندارم ولی تو فیلم کامل معلومه با پرش ریلور میشه 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده