Yona ارسال شده در 7 دی، 1402 ارسال شده در 7 دی، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrYona @Yona نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[BM].TheMrAli نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : new Owner مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک در صورت نداشتن انرنک شه @AQ[A]MIR @MrTakPar
Amir ارسال شده در 7 دی، 1402 ارسال شده در 7 دی، 1402 درود جناب @[BM].TheMrAli برای ارائه دفاعیه خود تا 24 ساعت آینده مهلت دارید.
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 پسر جان گان با پریدن ریلود میشه این چه مزخرفاتیه داری میگی ؟
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 @AQ[A]MIR دقت کنید به شات هایی که میزنم بعد از پریدن گان ریلود میشه و این که چیتی که تو فیلم دارن معلومه یوزی ایشون به صورت لگ شات روم قفله @AQ[A]MIR من همیشه برای پیسی چک اماده هستم و در فیلم ایشون یک سی ام دی وارد میکنن اصلا معلوم نیست چه چیتی رو ران کردن لطفا پیگیری کیند چه چیتی رو روشن کرده
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 و هم چنین چیت لگ شدنشون هم معلومه تو فیلم
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 شما موضف هستید فقط مدرک اپلود کنید شما هیچ حق انتخابی ندارید من شکایت کردن شما شکایت کردی؟ بعدشم این اکانت مولتیه و در هیچ گنگی نیست که بگی هم کلنیشه پس اسپم نکن بزار ادمینی که تگ کردم جواب بده برو به هرکی میگی بگو این پست منه حق دخالتم نداری @AQ[A]MIR درخواست اخطار به این نیو پلیر که اسپم میکنه
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 @AQ[A]MIR لاگ سی ام دی زدنشون تو اون زمان در بیارید اون چیتی که تو فیلمه رو مشخص کنید
Amir ارسال شده در 8 دی، 1402 ارسال شده در 8 دی، 1402 درود @Yona درصورتی که فیلم فایت را دارید ارسال کنید.
Yona ارسال شده در 8 دی، 1402 سازنده ارسال شده در 8 دی، 1402 در 15 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : درود @Yona درصورتی که فیلم فایت را دارید ارسال کنید. ندارم ولی تو فیلم کامل معلومه با پرش ریلور میشه 1 1
Amir ارسال شده در 8 دی، 1402 ارسال شده در 8 دی، 1402 درود تصمیم ادمین صحیح بوده. موضوع رسیدگی و بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده