Melvin ارسال شده در 29 اسفند، 2023 ارسال شده در 29 اسفند، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Melvin نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : IDK - Online Players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Helper برگزیده مدارک شکایت: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 توضیحات: تصاویر 1 - 2 مربوط به گرفتن زون بانک توسط اندروید که استف هم هستن و بعدش هم که میپرسم اندروید میگه نه . ( رکورد هم موجود هست از اینکه اندروید هستن که درصورت نیاز آپلود خواهد شد ) تصاویر 3 - 4 مربوط به راب از نیوپلیر سرور هست که لولش هنوز به 100 هم نرسیده و جای اینکه بهش سرور رو آموزش بده ازش راب میزنه + وانت 0 هم هستن ( به من مربوط نیست که کی شکایت کرده یا نه ، وضعیت استف رو گزارش دارم میدم . تصمیم گیری با شماست ) تصویر 5 مربوط به کل در /Payam هست که فکر نکنم استف همچین کاری براش مجاز باشه تصاور 6 - 7 مربوط به بد صحبت کردن هلپر استف هست که چون من وک بودم و الان آن بن شدم باید اینطور صحبت کنن که من چیترم ؟ ویدیو 8 هم گویای دیام این نیو هلپر هستش .
[021]SKaBaRD ارسال شده در 29 اسفند، 2023 ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سلام در عکس اول بنده در حال فایت دادن نبودم اومدم nrg رو بدم ب هم کلنیم و برم در عکس دوم مشخصه که من زون رو نگرفتم و عرشیا تایگر هم اندروید پلیر نیس در مورد عکس سوم هم باید بگم که اکانتی که ازش راب شده پلیری بوده که نیازی ب آموزش نداشته سرورو کامل بلده داشت از سرافی راب میزد همین مونده بود با این همه هلپ و تایم اکت شما به من بگید باید هوای نیو پلیر هارو داشته باشید... در عکس پنجمم توهینی صورت نگرفته که سواستفاده از /payam باشه در عکس های ۶ و ۷ هم اخطار دادم بهتون که روی شما اسپکتم و ریکوردمم آنه چیت نزنید که شخصا بنتون میدم. حالا چرا انقد جدی؟ دوستانی که سی ام دی دارن میتونن لاگ بن این پلیرو چک کنن ببینن چخبره و حتی اینجا تو سایت هم دوباره اخطار میدم بهت که توی سرور به هیچ عنوان دیگه چیت نزنی! در فیلم آخرتونم باید بگم که طبق مدرک خودتون پلیر در حالت ادمین مود بودن و محظ اطلاع باید بگم تو این مود با تانکم دمیج نمیشن چ برسه با ضربه ماشین. جهت یادگیریتون عرض میکنم که DM یعنی کم کردن دمیج پلیر وانتد دار از پلیر بدون وانتد یا برعکس. مدارکی که اراعه کردید هیچکدوم نشانه ابیوز نبود لطفا از این به بعد در پست گذاشتن و شکایت در سایت دقت کنید در غیر این صورت باهاتون برخورد میشه بدرود. 2
BeYadSKaBaRD ارسال شده در 29 اسفند، 2023 ارسال شده در 29 اسفند، 2023 با سلام خدمت تیم استف آرناگیم و این دوست عزیزمون با این که هلپر @iSKaBaRD بهت اخطار دادن که اسپکتم روت چیت نزن بازم نو ریلود و ایمت تو فایتا مشخصه اگر اخطار نمیداد بهت که واویلا بود? حالا فهمیدم چرا اکانتت از سایت بن بوده دخالتیم نکردم تو پست جهت یادآوری وضعیت پلیر گفتم 1
Melvin ارسال شده در 29 اسفند، 2023 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 2023 درود در خواست اخطار برای دخالت در پست برای @SuKuNa جهت اطلاعت دوست عزیز . جناب @MrTakPar بدلیل ADV منو وک بن زدند که با صحبت هایی که شد سو تفاهم صورت گرفته بود و آن بن شدم . جهت دفاع : شما میگی زون نگرفتی . عکس اول و دوم زون بگیر بوده و دو نفر در زون بودن ، عکس دوم عرشیاتایگر زون رو بگیر میکنن . برای مورد دوم هم به من مربوط نیست و به تیم استف مرتبط هست . شما از نیوپلیر که اسکور زیر 100 داشته و وانتد 0 بوده راب زدی . دوستان من منتظر هست چک بن بشم ببینم جدیدا بدلیل چیت بن شدم یا نه . در صورت رد شدن مدارک بیشتری هست که میتونم ارسال کنم
[021]SKaBaRD ارسال شده در 29 اسفند، 2023 ارسال شده در 29 اسفند، 2023 در ۱ ساعت قبل، Melvin گفته است : درود در خواست اخطار برای دخالت در پست برای @SuKuNa جهت اطلاعت دوست عزیز . جناب @MrTakPar بدلیل ADV منو وک بن زدند که با صحبت هایی که شد سو تفاهم صورت گرفته بود و آن بن شدم . جهت دفاع : شما میگی زون نگرفتی . عکس اول و دوم زون بگیر بوده و دو نفر در زون بودن ، عکس دوم عرشیاتایگر زون رو بگیر میکنن . برای مورد دوم هم به من مربوط نیست و به تیم استف مرتبط هست . شما از نیوپلیر که اسکور زیر 100 داشته و وانتد 0 بوده راب زدی . دوستان من منتظر هست چک بن بشم ببینم جدیدا بدلیل چیت بن شدم یا نه . در صورت رد شدن مدارک بیشتری هست که میتونم ارسال کنم اگر مدرکی دارید که ثابت کنه بنده هنگامی که زون بگیر و فعال بوده در حال فایت بودم یا مرتبط بودم به زونی ک عرشیا تایگر گرفته به سایت اراعه کنید.(هرچند که ربطی ب عنوان پست(abuse) نداره بازم... بقیه حرفا و مدارکتونم که... خلاصه حرف دیگه ای ندارم تا رسیدگی بشه به پست.
ارسالهای توصیه شده