[021]Ali ارسال شده در 3 بهمن، 1402 ارسال شده در 3 بهمن، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Ali.sp نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @SuKuNa نام کاربری شاهد : @AmiR.Mmd مدارک شکایت : توضیحات: سلام و عرض ادب خدمت تیم مدیریت آرناگیم شکایتی داشتم در رابط با شخصی به نام SuKuna که ۴ هفته پیش 2.500k gold به ایشون sell دادم، به مبلغ 2,100,000,000$ قرار بود خورد ، خورد به بنده پرداخت کنن ، هفته ای اول 1.000.000.000$ پرداخت کردن ، اما ۳ هفته گذشت خبری نبود ، تا به ایشون پیام دادم گردن نگرفتن گفتن نه همچین چیزی نبوده ، و کمی صحبت کردیم گردن گرفتن ، قرار شد پول رو بپردازه ، که باز دیدم چت رو پاک کردن گردن نگرفتن در عکس آخر هم مشخصه چت پاک کردن پیام دادم گفتن شما به معنای ( گردن نگرفتن ) ، بنده هم خواستم شکایت کنم تا حق به حق دار برسه. ادمین مربوطه: @MrTakPar 1
Obito ارسال شده در 4 بهمن، 1402 ارسال شده در 4 بهمن، 1402 سلام اگه با مدارک فیک میشه اخاذی کرد ما ام بریم چت فیک بسازیم بیایم اسکرین شات بدیم سایت از این و اون پول بگیریم xD @MrTakPar لطفا رسیدگی کنین ایشون به جای این ک توی تاپیک پیگیری کلاه برداری پست بزاره تو تاپیک شکایت از پلیر پست گذاشته که قطعا باید بسته بشه پستش! لطفا هم اگر این پلیر توی تاپیک درست پست گذاشت و مدارکی اراعه کرد ادمین ها و رنک های بالا که سابقه و تجربه کافی رو دارن رسیدگی کنن تا اشتباهی صورت نگیره با تشکر
[021]Ali ارسال شده در 4 بهمن، 1402 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1402 یعنی شماره ای که اونجاست فیک ؟ اوکی میتونن ببین شمارت چیه در ضمن تایم پیام ها مشخص شده انقدر بیکار نیستم بعد ۲ روز یا بعد ۱ هفته همینطوری پیام بدم که چت فیک درست کنم
[021]Ali ارسال شده در 4 بهمن، 1402 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1402 این عکس حاوی مدارکیست که نشون میده آقای SuKuNa آیدی خودشون رو عوض کردن حالا چرا اینو میگم ؟ در مدرک بعدی که بارگذاری خواهم کرد کاملا متوجه خواهید شد. در این مدرک میبینید که رو profile ایشون نوشته شده aw اما تو عکس قبلی نوشته شده toji که در حال حاضر هم همین است حالا چرا بنده با این تصویر ادعا بیان کردم چون بنده نمیدونستم میخوان آیدی خودشون رو عوض کنن وگرنه حتما یه عکس از آیدی قبلی ایشون میگیرفتم گرچه مدراک بنده کاملا تکمیل از شواهد مدارک است ، حالا مدیریت محترم آرناگیم باید نتیجه نهایی رو اعلام کنن.
Obito ارسال شده در 4 بهمن، 1402 ارسال شده در 4 بهمن، 1402 سلام مجدد نمیدونم دلیلش چیه که ایشون توی تاپیک اشتباه پست گذاشتن حتی توی سایت آیدی و شماره قرار دادن توی عکس های ارسالی ولی نه پستشون بسته شد و نه اخطاری دریافت کردن و حتی فالکون محترم سرور گفتن پست در حال رسیدگیه!!!! با این حال بازم بنده صلاح دیدم اینجا یه چیزیو اعلام کنم تنها شماره من که اکانتم هم روی همین شماره ثبت شده شماره ای هست که توی عکس مشاهده میکنید اگر لاگ رو هم چک کنید میتونید ببینید که من اصلا شماره اکانتمو تغییر ندادم و تنها شمارم همینه و مدارک ایشون تماما فیکه و چیزی رو ثابت نمیکنه جز یه چتی که توش بین دو نفر ی سری حرفا رد و بدل شده!!!! با این حال منتظر بررسی نهایی @MrTakPar میمونم اگر ایشون با این سطح مدارک ارسالی توسط @Ali.sp که توش مدرکی دال بر این نیست که برای من گلد ترنسفر کرده باشند بازم حق رو به @Ali.sp بدن دیگه حرفی ندارم و آماده هرگونه جریمه از طرف تیم استف آرناگیم هستم فقط خواهش مندم به دقت مدارک رو چک کنید تا ثابت بشه پلیر @Ali.sp برای بنده گلد ترنسفر کردند بدرود....
[021]Ali ارسال شده در 4 بهمن، 1402 سازنده ارسال شده در 4 بهمن، 1402 @AmiR.Mmd جناب آقای ، شما خودتون در جریان هستید که روزی در سرور بنده داشتم با آقای @SuKuNa صحبت میکردم در pm و ایشون داشتن ادعا میکردن که پولی به بنده بدهکار نیستند اما شما در سرور بودید و pm هارو دیدید که ایشون بعد از کلی گردن نگرفتن گفتن باید صبر کنی جور کنم تا بهت پردازم 1000.000.000$ خودتون شاهد این مسئله بودید ازتون تقاضا دارم با تیم مدیریت حتما در میون بزارید شاهد بودنتون رو سپاس از لطفتون .
MrTakPar ارسال شده در 4 بهمن، 1402 ارسال شده در 4 بهمن، 1402 با سلام . مدارک ارسالی توسط جناب @Ali.sp معتبر میباشد. جناب @SuKuNa به دلیل کلاهبرداری جریمه خواهد شد . موضوع رسیدگی و بسته شد . 1
ارسالهای توصیه شده