[021]FeDeRaL ارسال شده در 3 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت نام کسی که شکایت دارد : Mr.Bo[$]S نام hدمینی که از آن شکایت دارد : MrTakPar رنک ادمین : modir kol توضیحات : آقا من 2 روزه آنلاین نشدم بعد دو روز اومدم به سایت دیدم واک بن شدم به دلیل : ADV(Atosa) فکر کنم منظور از آتوسا یعنی اینکه من مولتی ایشون هستم که این حرف اصلا درست نیست و بنده تبلیقاتی نکردم ! درخواست آنبن دارم ! به دلیل نداشتن دسترسی به اون اکانت در انجمن با این اکانت ثبت شکایت کردم ! مدارک شکایت: https://s8.uupload.ir/files/screenshot_(189)_7bgb.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]FeDeRaL ارسال شده در 3 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت اکانت های متصل به شماره ی دیگر من : بنده به غیر از 2 شماره با شماره ی دیگری در سرور ثبت نام نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 5 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت با سلام . آیپی شما با اکانت های (Hajnima) و AtosA مطابقت داشته . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده