Stormy ارسال شده در 10 مرداد، 1398 ارسال شده در 10 مرداد، 1398 سلام بنده تو سرور اسم مو عوض کردم و در حال حاضر اسمم [.StoRm.] هستش اما تو سایت هنوز اسم قبلیم مونده یعنی Mzm.1350 لطفا این مشکل و برطرف کنید با تشکر
WexyPow ارسال شده در 13 مرداد، 1398 ارسال شده در 13 مرداد، 1398 در در ۱۳۹۸/۵/۱۰ در 09:40، mzm.1350 گفته است : سلام بنده تو سرور اسم مو عوض کردم و در حال حاضر اسمم [.StoRm.] هستش اما تو سایت هنوز اسم قبلیم مونده یعنی Mzm.1350 لطفا این مشکل و برطرف کنید با تشکر درود دوست عزیز داخل هر بازی آنلاینی که نیاز Sign in و یا Rigester داشته باشه , شما User و Password خودتون رو وارد کرده و داخل بازی یک اسم برای خودتون انتخاب میکنید اگر اسم داخل بازی شما تغییری کنه , user شما بازهم با همون اسم قبلی ثابت میمونه این یک روال عادی و قانونی برای جلوگیری از تداخلات احتمالی در بین User ها هستش اما اگر مشکل شما تنها عوض نشدن user name شما در سایت هستش , این مسئله به مدیریت سرور @Stoic مربوط میشه و امیدوارم که مشکلتون برطرف بشه موفق و سربلند باشید 1
.StoRm. ارسال شده در 14 مرداد، 1398 ارسال شده در 14 مرداد، 1398 اگه ممکنه نام کاربری اکانتم که اسمش mzm.1350 هست رو در سایت به اسمم تو بازی تغییر بدید [.StoRm.] @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 15 مرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 15 مرداد، 1398 مجدد تغییر نام دهید تا مشکل برطرف شود.
.StoRm. ارسال شده در 15 مرداد، 1398 ارسال شده در 15 مرداد، 1398 تا الان ۳بار تغیرر نام دادم ولی اسمم عوض نمیشه تو سایت شاید به این دلیله که به جای خود نام از ایمیل برای ورود به انجمن استفاده کردم لطفا اگه میشه نام کاربری mzm.1350 رو تو سایت هم به [.StoRm.] تغییر بدید. با تشکر @MohammadReza
[[OverGrown]] ارسال شده در 24 مرداد، 1398 ارسال شده در 24 مرداد، 1398 با سلام بنده هم همین مشکل رو دارم و میخوام که اسمم عوض بشه اسم بنده رو اگر میشه به این اسم تغییر بدین: WiliaM @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 24 مرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 24 مرداد، 1398 در 4 ساعت قبل، ali_quf گفته است : با سلام بنده هم همین مشکل رو دارم و میخوام که اسمم عوض بشه اسم بنده رو اگر میشه به این اسم تغییر بدین: WiliaM @MohammadReza نام اکانت شما به یوزر آی دی مربوطه بروزرسانی شده.
ارسالهای توصیه شده