[Mr]Amir ارسال شده در 5 اسفند، 1402 ارسال شده در 5 اسفند، 1402 با سلام خدمت مدیران بنده._The.Ali_.هستم و شکایت از دارم از: هلپر iSKaBaRD دلیل: این اقا هم کلنی من هست و از اولی که من اومدم تو کلن رو اعصاب من هست و هی داره فوش میده کل کل میکنع من هم احترامشو نگه داشتم ولی دیگه بهش رو ندادم امروز در تاریخ ۵ اسفند ساعت های فک کنم بین ۱ تا ۴ بود تو fc گفتم که این کیف رو بردارین اینجا افتاده نفهمیدم fc جوابمو دادن بعد ۲ ۳ بار گفتم بعد iSKaBaRD هلپر گفت گاو میگم ن هعی بهم فوش میداد من هم بهش گفتم گاو خودتی اوسکول هیچی بهت نمیگم پرو شدی /w بهش گفتم در گوشی با اندروید بودم با هیلی رفتم دوری بزنم دیدم این اومد بالا و مرد بالش خورد بهش و کیل شد حالا بماند این اقا منو بن کرد ۳ روزه و درخواست unban دارم و چت هارو نگاع کنید /w و fc ببینید جریانو و متاسفانع چون اندروید بودم ss ندارم و بچه ها تو سرور شاهد هستن ک من به این فوش بدی ندادم و سریع اومدم تو اکانت دیگم بنده ._The.Ali_.درخواست Unbanدارم و یک اخطار به اقای iSKaBaRD هلپر
MrTakPar ارسال شده در 5 اسفند، 1402 ارسال شده در 5 اسفند، 1402 با سلام . به شکایت شما به دلیل عدم رعایت قوانین رسیدگی نمیشود . شما باید طبق فرم پست بزارید . نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: https://arenagame.ir/forum/topic/5830-فرم-طرح-شکایت-جدید/ بسته شد .
ارسالهای توصیه شده