.FanTom ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت با سلام خدمت مدیران بنده._The.Ali_.هستم و شکایت از دارم از: هلپر iSKaBaRD دلیل: این اقا هم کلنی من هست و از اولی که من اومدم تو کلن رو اعصاب من هست و هی داره فوش میده کل کل میکنع من هم احترامشو نگه داشتم ولی دیگه بهش رو ندادم امروز در تاریخ ۵ اسفند ساعت های فک کنم بین ۱ تا ۴ بود تو fc گفتم که این کیف رو بردارین اینجا افتاده نفهمیدم fc جوابمو دادن بعد ۲ ۳ بار گفتم بعد iSKaBaRD هلپر گفت گاو میگم ن هعی بهم فوش میداد من هم بهش گفتم گاو خودتی اوسکول هیچی بهت نمیگم پرو شدی /w بهش گفتم در گوشی با اندروید بودم با هیلی رفتم دوری بزنم دیدم این اومد بالا و مرد بالش خورد بهش و کیل شد حالا بماند این اقا منو بن کرد ۳ روزه و درخواست unban دارم و چت هارو نگاع کنید /w و fc ببینید جریانو و متاسفانع چون اندروید بودم ss ندارم و بچه ها تو سرور شاهد هستن ک من به این فوش بدی ندادم و سریع اومدم تو اکانت دیگم بنده ._The.Ali_.درخواست Unbanدارم و یک اخطار به اقای iSKaBaRD هلپر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت با سلام . به شکایت شما به دلیل عدم رعایت قوانین رسیدگی نمیشود . شما باید طبق فرم پست بزارید . نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: https://arenagame.ir/forum/topic/5830-فرم-طرح-شکایت-جدید/ بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده