.FanTom ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت نام کاربری کسی که شکایت دارد:_.The.Ali._ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت داردiSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :A.M.i.R . رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Helper3 مدارک شکایت: توضیحات:بنده ._The.Ali_. من کنار بانک بودم یک کیف بود fc گفتم که بَرش دارین ۲ یا ۳ بار گفتم نفهمیدم جواب دادن که iSKaBaRDگفت گاو نمیشه بعد از وقتی که من تو کلن اومدم ایشون هم کلنی من هست هی بهم تیکه میندازه و فوش میده منم بهش احترام گذاشتم هیچی بهش نگفتم. ولی دیگه خیلی بهش رو دادم /w بهش گفتم گاو خودتی اوسکول دیگه بهت هیچی نمیگم پرو نشو بعد داشتم با هیلی میرفتم جا بانک کیل شد و به مدت ۳ روز منو بن کرد و به A.M.iR. رنکFalcon گفتم گفت بزار ببینم چت هارو بعد رفت و دیگه هم نیومد و من اندروید بودم هم دیدم بن کرد اومدم بیرون و با اکانت دیگه اومدم عکس نگرفتم ولی از Ali.021 و A.M.i.R, برید بپرسید که من دروغ میگم یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 24 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت با سلام . شکایت شما رد شد . دلیل : قرار ندادن مدرک . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده