رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

بن بی دلیل

DanGer_

ارسال‌های توصیه شده

نام  کاربری کسی که شکایت دارد:             Nima_$                                                                                                                                                                                                                                                                     نام کاربری ادمین که از  ان شکایت  دارم :                .A.M.I.R.                                                                                                                                                                                                                                                    نام کاربران شاهد :  هیچ **** کلمه فیلتر شده ****                                                                                                                                                                                                                                                                                                       رنک  ادمینی که   از   ان    شکایت دارم :    Falcon                                                                                                                                                                                                                                                                   توضیحات:  من تو    \c     فوش دادم بن داد تو  \c  فوش بن داره ؟؟                                                                                                                                                                                                                                            مدارک:                                                                                                                                                                                                                                                        

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...