.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت نام کاربری کسی که شکایت دارد:._The.Ali_. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Ali.021 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت:https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۰۲۲۷_۱۹۵۳۵۰_gallery_9q35.jpg توضیحات: با سلام من از ایشون چند روز پیش ۵۰ میلیون قرض گرفتم گفت پولمو بده Ali.021 هعی گفتم صبر کن ۲ ۳ روز دیگه ندارم خیلی اصرار کرد و منم بهش دادم گفتم بفرما گشنه ۳ روز بن کرد و بی ادبی هم کرد اخه یکی بگه گشنه بن داره؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت سلام و عرض ادب خدمت تیم مدیریت آرنا گیم. مسئله ای اول : مدرکی داده نشده که ثابت کنه بنده به ایشون گفتم ۵۰ میلیون منو بده مسئله ای دوم : مدرکی داده نشده ثابت کنه بنده به ایشون بی احترامی کردم چه برسه به بی ادبی مسئله ای سوم : بنده بابت بن دادنم هم شاهد های مهکمی دارم در صورت نیاز میتونم تگ کنم و شهادت بدن مسئله چهارم : شما مدرکی ندارید اما بنده مدرک دارم اجازه بدید ? مدارک: در این عکس توهین ایشون که بنده گفتن (گشنه) مشاهده میشه بنده خواستم گذشت کنم اما ایشون شروع کردن به بحث کردن و عکس بعدی هم بهتره ببینید. در عکس دوم مشاهده میکنید به رنک بنده توهین کردن و گفتن خریدی در صورتی که بنده در تیم استف هستم. هرگونه توهینی به اعضای استف ۵ روز بن دارد حداقل اما بنده ایشون را ۲ روز چند ساعت بن کردم. با اینکه در تایپیک اشتباهی شکایت کردن باز صلاح دونستم مدارکم رو ارائه بدم . منتظر رسیدگی هستم بنده ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت 1 تو شاهدی داری که مستر زرو هست و بقیه که عضو کلنت هست بی ادبی کردی منم به شما گفتم گشنه خودتی ایا من بگم رنکت الکیه توهین هستش ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت منتظر جواب مدیر باشید عزیزم ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در 17 دقیقه قبل، ._The.Ali_. گفته است : 1 تو شاهدی داری که مستر زرو هست و بقیه که عضو کلنت هست بی ادبی کردی منم به شما گفتم گشنه خودتی ایا من بگم رنکت الکیه توهین هستش ؟؟؟؟ هیچ مدرکی وجود ندارد ثابت کند بنده به شما بی احترامی کردم چه رسد به بی ادبی اگر شاهدی دارید تگ کنید خوشحال میشم حق با شما باشد ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]SKaBaRD ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت درود شما چند روز پیش به دلیل فحاشی سطح بالا به بنده توسط خودم بن شدید. مدارک: بعد از چند ساعت توسط مدیر گرامی @HaDi اکانت شما آنبن شد(بدون هماهنگی با من) و در متن آنبن شما ذکر شده چون بار اولتون بوده بخشیده میشید. مدارک: وقتی به خاطر این که بار اولتون بوده بخشیده و آنبن شدید یعنی بار دومی نباید وجود داشته باشه و هیچ گونه توهینی نباید ب هیچ کدام از اعضای استف بکنید. در ضمن اینجور پست هارو باید توی تاپیک شکایت از ادمین بزارید ن شکایت از پلیر.... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arad. ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت اقای iskabarD درسسته حرف شما من قبلا بن شدم ولی گشنه که خداوکیلی فوش نیس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در 47 دقیقه قبل، ._The.Ali_. گفته است : اقای iskabarD درسسته حرف شما من قبلا بن شدم ولی گشنه که خداوکیلی فوش نیس دوست خوبم گشنه فوش نیست اما توهین هستش بنده بخشیدم ولی شما به بنده و رنکم توهین کردید گفتید فالکون خریدی و خندیدید دلیل بن شما توهین دوباره بود ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت اقای ALI021 درست من به شما گفتم کگشنه ولی بعدش 2 یا 3 بار معذرت خواهی کردم دوستانه بعدش شما من unmute کردی و گفتی هالا هر چی داری بگو جوجه این حرف رو خداوکیلی نگفتی ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت ن داداش من گفتم فقط رنکتو خریدی یا نه سوال پرسیدم اون خنده ماله یک چیز دیگه بود و گرنه من به رنک شما هیچ بی احترامی هم نکردم و فقط یک سوال کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]Ali ارسال شده در 27 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در 30 دقیقه قبل، ._The.Ali_. گفته است : ن داداش من گفتم فقط رنکتو خریدی یا نه سوال پرسیدم اون خنده ماله یک چیز دیگه بود و گرنه من به رنک شما هیچ بی احترامی هم نکردم و فقط یک سوال کردم اما در عکس نشون داده نمیشه جمله شما سوالی بوده باشه بنده مدارکم رو ارائه دادم و مدیر مربوطه باید تصمیم گیری کنند بنده منتظر مدیر خواهم ماند خدانگهدار?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 27 اردیبهشت سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت در عکس شاید نشون نده ولیخدا شاهده من قصد بی احترامی نداشتم به رنک شما و فقط سوالی بوده حالا شما نمیدونم چه فکر بدی کردید و گر ن من قصد توهین به شما نداشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 28 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت با سلام . تصمیم ادمین صحیح بوده است . شما حق ندارید به اعضای استف توهین کنید . توهین به اعصای استف: 200 دقیقه الی 5 روز محرومیت (از صحبت یا بن). در پنل کارکنان لیست اعضای تیم استف قابل مشاهده است . تمامی افرادی که در این شکایت دخالت کردند یک اخطار دریافت خواهند کرد . موضوع بسته شد . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده