DanGer_ ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد نام کاربری که شکایت دارد: @Nima_$ از ادمینی که شکایت دارد: @[021]SKaBaRD رنک ادمینی که از ان شکایت دارم : [helpr elite 3] توضیحات: من پلیس بودم و یشون دوزد بودن جلو پاسگاه وایمیسه بعد make car میکونه بعد G میکونه و سوار ماشین میشه و میاد تو مدارک: https://s8.uupload.ir/files/sa-mp-054_33iy.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[021]SKaBaRD ارسال شده در 5 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد درود وسیله نقلیه رو برای هم کلنیم make کردم و رفتم کجا اومدم تو :/// فقط یه بار اومدم تو اونم خودت کافم کرده بودی :/// لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد با سلام . استفاده از دستور /Makecar در هنگام درگیری مجاز نیست ، در صورت داشتن مدرک معتبر از درگیری مانند فیلم از بازی لطفا مدارک را قرار بدید ، در غیر اینصورت شکایت شما رد میشود . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DanGer_ ارسال شده در 6 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد باشه قبول بعد از اون من موردم خوب بعد امدم بیرون شما توی پاسگاه بودی چگونه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DanGer_ ارسال شده در 6 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد پارسا ایشون باگ میکنند دره پاسگاه رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 6 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد شکایت شما به دلیل عدم ارسال مدرک معتبر رد شد . موضوع بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده