S.Ghost ارسال شده در 7 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: S.Ghost نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Mr_AmirAbas نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: سلام. من دو ساعت afk بودم الان کیک دادی به دلیل afk چه ربطی داشت؟ سی ام دی goto هم که بدون اجازه من زدی. درخواست بن و آنرنک این پلیر رو دارم که کاری جز به هم ریختن نظم سرور بلد نیست و اصلا سابقه ی خوبی نداره ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 7 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد با سلام . جناب @Mr_AmirAbas شما تا ۲۴ ساعت آینده زمان برای ارسال مدرک دارید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.Ghost ارسال شده در 8 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد یک روزم گذشت ما جوابی نگرفتیم @MrTakPar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 8 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد جناب @Mr_AmirAbas به مدت ۴۸ ساعت آنرنک خواهد شد . موضوع رسیدگی و بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده