[H]ichKas ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد نام کاربر ی که شکایت دارد : @[H]ichKas از کسی که شکایت دارم: @[021]Mr_Zero نام کاربران شاهد (در صورت وجود ) رنک ادمینی که از ان شکایت دارم: اطلاعی ندارم توضیحات : بنده درون کمپ بودم و دور کمپ محاصره شده بود از در شوخی و عوض شدن حال پلیرا و اینکه مقصود خودم بودم بخاطر این کلمه مقدار 5 دقیقه میوت شدم یه سوال دارم: آیا شنیدن این کلمه حس بدی به شما انتقال میده ؟ آیا این شوخی به طوری بوده که به کسی بر بخوره ؟ آیا به کسی بی احترامی شده ؟ من پست نزدم که حقم رو پس بگیرم فقط یه انتقاد جهت اینکه باعث بالا رفتن سطح مدیریت سرور بشه متشکرم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]Mr_Zero ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد درود . بنده طبق قوانین سرور شما رو میوت کردم. لطفاً قوانین سرور را مطالعه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد با سلام . تصمیم جناب @[021]Mr_Zero صحیح بوده است . موضوع بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده