[___VeNoM__] ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد بسمه تعالی اینجانب بازیکن [TF]Parsa_Mohamadi از بازیکن [021]SoBeR شکایت دارم ......... دلیل شکایت بنده از بازیکن نام برده این است که بازیکن نام برده دست به آزار و اذیت بازیکنان گذاشته و آنها را تعقیب کرده و انها را به قتل میرساند و لازم به ذکر است که بگویم بازیکن نام برده با وانتد لول زیر ۴ دست به این اقدامات میزند و سی ام دی هایی مانند ra/rob/nefrin/و ..... از تمامی عزیزانی که این شکایت را مطالعه و با من موافق هستن ممنونم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Meyti. ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد با سلام. 1_شما خودتون شروع کردید. ۲_اگه هم شمارو زدم وانتد داشتی. ۳_اون موقع که وانتد۳ داشتی به بنده تیر میزدی و بنده به آقای علی(فالکون) گزارش دادم و ایشون هم شاهد این موضوع بودن شماهم طبق قوانین جیل شدی. ۴_اگه بازم شکایتی دارید مدرکتون رو به اجرا بزارید. تصمیم با تیم استف. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zodiac ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد با سلام لطفاً طبق تاپیک پست بزارید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 13 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد در 4 ساعت قبل، Parsa_Mohamadi گفته است : بسمه تعالی اینجانب بازیکن [TF]Parsa_Mohamadi از بازیکن [021]SoBeR شکایت دارم ......... دلیل شکایت بنده از بازیکن نام برده این است که بازیکن نام برده دست به آزار و اذیت بازیکنان گذاشته و آنها را تعقیب کرده و انها را به قتل میرساند و لازم به ذکر است که بگویم بازیکن نام برده با وانتد لول زیر ۴ دست به این اقدامات میزند و سی ام دی هایی مانند ra/rob/nefrin/و ..... از تمامی عزیزانی که این شکایت را مطالعه و با من موافق هستن ممنونم درود طبق قوانین و با مدرک شکایت کنید. بدرود. 3 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده