[021]SKaBaRD ارسال شده در 24 اسفند، 1402 ارسال شده در 24 اسفند، 1402 سلام... برای c باگ زدن با گان deagle با سمپ اندروید کافیه که با گان deagle در محدوده نزدیکی به یک وسیله نقلیه باشید تا بتونید c باگ بزنید نزدیک یک وسیله نقلیه بعد از شات ک زدید دوبار روی گزینه ایم بزنید تا ایم شما باز و بسته شه و با تکرار همین کار میتونید خیلی سریع تر شات بزنید شات - دوبار گزینه ایم - شات نمونه ریکورد خودم : https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۴۰۳۱۴_۱۳۵۳۵۹۲۲۰_grfi.mp4/ دوستانی که خبر ندارند از این قضایا و میگن چیتری میتونن سمپ اندروید نصب کنن و تست کنن این باگ رو... در ضمن این باگ توی سرور های سمپ مجازه و قابل استفادس یه چیزی مثل باگ 2 2 کردن با ساون. بدرود 1 1
[H]ichKas ارسال شده در 24 اسفند، 1402 ارسال شده در 24 اسفند، 1402 تا جایی که جستجو کردم و تجربه ای که در بازی کردن در سمپ دارم در بیشتر سرور ها C bug چه اندروید و چه پیسی دارای محرومیت هست پس شما نمیتونید بخاطر اینکه اندروید هستید مجازش کنین. میتونید در فروم بقیه سرور ها هم جستجو کنید و ببینید. حتی سرور هایی که بیشتر اون ها اندروید هستند هم باعث اخطار میشن و در صورت تکرار محرومیت همیشگی دارند. نمیدونم شما چطور Eو Q رو با یک باگ غیر مجاز برابر میدونید.
[021]SKaBaRD ارسال شده در 24 اسفند، 1402 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1402 سرور cnr عه ینی ۹۰ درصد گیم مود سرور فایت دادنه بعد c باگ مجاز نیست؟ تو قوانین سایت نیومده همچین چیزی. بلد نیستید حرس نخورید لطفا... پست آموزشیه اسپم نکنید بدرود
[H]ichKas ارسال شده در 26 اسفند، 1402 ارسال شده در 26 اسفند، 1402 در در 24 اسفند 1402 در 20:58، [021]SKaBaRD گفته است : سرور cnr عه ینی ۹۰ درصد گیم مود سرور فایت دادنه بعد c باگ مجاز نیست؟ تو قوانین سایت نیومده همچین چیزی. بلد نیستید حرس نخورید لطفا... پست آموزشیه اسپم نکنید بدرود طبق گفته محمدرضا C Bug فقط در فایت PC به PC مجازه . در غیر این صورت مجازات داره. 1
MrTakPar ارسال شده در 26 اسفند، 1402 ارسال شده در 26 اسفند، 1402 پست به دلیل جلوگیری از اسپم بسته میشود .
ارسالهای توصیه شده