Meyti. ارسال شده در 16 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[021]Sober نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:@[FB]TheMrAli و @EhSaN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: نمیدونم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: نمیدونم مدارک شکایت: توضیحات: با سلام بنده پلیس بودم و احسان رو دستبند زدم و بردم جیل بار اول فرار کردن و دوباره دستگیر شد یدفه دستبند باز شد و ایشون به من تیر زد من تا نزدیک شدم که دستگیر کنم ایشون سریعا سرور رو ترک کردند و دوباره اومد بنده دوباره گرفتمشون و به زندان بردم یدفه مستر علی آنجیل کردن و دلیل اون رو req یا همون درخواست ذکر کردند و بلافاصله چت هارو پاک کردند و نشد که مدرک بهتری بگیرم فکر نمیکنم کارش مجاز باشه لطفا پیگیری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 17 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد با سلام . شکایت شما معبتر میباشد . ادمین خاطی به مدت 20 روز آنرنک میشود . موضوع رسیدگی و بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده