JENGO ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد سلام the.ali بهش امزو ۱۵۰ میل زدم گفت ماشین میدم زدم براش ولی بلاک کرده پی ام میدم تو سرور جواب نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد با سلام . 1مدرکی داده نشده که من بع شما گفتم ماشین بدید و الکی برای خودتون شکایت میکنید 2 علت اینکه شما رو ig کردم شما به بنده فوش خانواده دادید و من نخواستم عکس رو بزارم سایت که 200 دقیقه میوت بشید 3 بنده در حساب بانکی من ببینید چقدر پول هست و ایشون هیچ پولی به بنده ندادند و مدرک هم ندارند 4تصمیم با تیم استف 5 و بنده شاهد دارم که ایشئون به بنده پول ندادند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JENGO ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در 2 ساعت قبل، [021]._The.Ali_. گفته است : با سلام . 1مدرکی داده نشده که من بع شما گفتم ماشین بدید و الکی برای خودتون شکایت میکنید 2 علت اینکه شما رو ig کردم شما به بنده فوش خانواده دادید و من نخواستم عکس رو بزارم سایت که 200 دقیقه میوت بشید 3 بنده در حساب بانکی من ببینید چقدر پول هست و ایشون هیچ پولی به بنده ندادند و مدرک هم ندارند 4تصمیم با تیم استف 5 و بنده شاهد دارم که ایشئون به بنده پول ندادند با سلام مجدد رفتیم برای معامله. گفت من نگفتم ماشین میفروشم بهت اینم مدرک ا گفت ۱۵۰ بزن زدم بعد پیام واریزی نیومد ولی پول از حسابم واریز شد براش بلاک کرد pmجواب نداد دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[GodAbol] ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد درود در اینجور مواقع سعی کنید که از بازی خود فیلم کامل تهیه کنید که راحت تر ادمین های مربوطه بتوانند بررسی و رسیدگی کنند که دیگر نیازی به چک کردن لاگ سرور نباشید و عکس از زمان واریزی پول دارید ؟ مدارک شما هم نیمه معتبر میباشد بازم رسیدگی با آقای @MrTakPar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد جناب میلاد بنده من پول رو به شما پس دادم درست شما مدرک دارید بنده شما خواستی سایت بزاری من کنارش شما در بانک بودم و برای شما ترانسفر کردم بنده در حساب من پولی نیس یعنی پول رو برای شما واریز کردم و شما به بنده بی احترامی کردید و من هیچ چیزی به شما نگفتم بعد هی شما گفتی 150 میل نمیدم بنده هم برای شما ترانسفر کردم و 12 میل در حساب بنده کلا هس در جریان باشی stats منو نگاه کنید هیچ پولی در حساب بنده نیس یعنی بنده پول رو همون لحظه انتقال دادم و شما /q کردی و رفتی سایت شکایت کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد بعدشم اون تاریخ ک شما عکس گرفتی ماله 2 ساعت پیشش بوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد بعدشم میلاد مگه نمیگی من پول دادم به the ali چرا عکس نذاشتی دروغ نگو مدرک بزار که تو به من پول دادی یا مدرک بزار که من با تو تو بانک بودم یک مدرک باید باشه ک پول رو به من دادی خیلی دروغ بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد میلاد جان شما چرا وقتی من گفتم ماشینمو نمیفرشم عکس نگرفتی فقط موقع های که من گفتم پول عکس گرفتی از اونا هم عکس بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JENGO ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در 11 دقیقه قبل، [021]._The.Ali_. گفته است : جناب میلاد بنده من پول رو به شما پس دادم درست شما مدرک دارید بنده شما خواستی سایت بزاری من کنارش شما در بانک بودم و برای شما ترانسفر کردم بنده در حساب من پولی نیس یعنی پول رو برای شما واریز کردم و شما به بنده بی احترامی کردید و من هیچ چیزی به شما نگفتم بعد هی شما گفتی 150 میل نمیدم بنده هم برای شما ترانسفر کردم و 12 میل در حساب بنده کلا هس در جریان باشی stats منو نگاه کنید هیچ پولی در حساب بنده نیس یعنی بنده پول رو همون لحظه انتقال دادم و شما /q کردی و رفتی سایت شکایت کردی مگه نمیگی پول برگردوندی مدرک بده که بر گردوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JENGO ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در هم اکنون، [021]._The.Ali_. گفته است : میلاد جان شما چرا وقتی من گفتم ماشینمو نمیفرشم عکس نگرفتی فقط موقع های که من گفتم پول عکس گرفتی از اونا هم عکس بزار پولو من وقتی واریز کردم پیام واریز پول اصلن نیومد ولی از حساب برداشته شد ۱۵۰ میل چیزی نی که بخوام بخاطرش بیام چیز کنم تو گفتی ماشین میدم ۱۵۰ میخوای گفتم اره پولد واریز کردم زدی زیرش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در 5 دقیقه قبل، _Milad_ گفته است : مگه نمیگی پول برگردوندی مدرک بده که بر گردوندی وقتی بر میگردونم عکس نمیاد که برای تو فرستادم فقط کم میشع شما باید عکس بفرستی ک من پولو واریز کردم یک خط ابی میاد بابا من کلا فرستادم هیچ پولی ندارم که بخوام دروغ بگم شما باید مدرک بدی ک برای من پول فرستادی ک الکی حرف میزنی و شکایت میکنی من هیچ پولی به حساب ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد 150 میل چیزی نیس برا منم چیزی نیس ولی شما شکایت کردی یک مدرک بدین ک شما به حساب بنده پول واریز کردید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد عکس دوم ک فرستادی نگاه هنوز پول به اکانت من نزدی داشتی چونع میزدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JENGO ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در 14 دقیقه قبل، [021]._The.Ali_. گفته است : عکس دوم ک فرستادی نگاه هنوز پول به اکانت من نزدی داشتی چونع میزدی عکس اول نگا ۲۰۰میل داشتم عکس دوم زدم برات که زدی زیرش بعد میگی statsزدم هیچ پولی تو حسابم نیس شما ۳۰۰ میل بده به من در عرض ۳دقیقه برات خرج میکنم ۱۵۰میل چیزی نیس که نشه خرج کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JENGO ارسال شده در 18 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد در 17 دقیقه قبل، [021]._The.Ali_. گفته است : عکس دوم ک فرستادی نگاه هنوز پول به اکانت من نزدی داشتی چونع میزدی همون دقیقه که از بانک اومدم بیرون عکس دوم گرفتم بعد پیاما رفته بالا که رسیده با چونع زدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد خوب از کجا معلوم پولا تو حسابت نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد برادر من پولی به حساب بنده واریز نشده stats هم نشون دادم بعدشم از کجا معلوم ترانسفر کردی ایدی اشتباهی نزدی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.FanTom ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد تو الان داری به من تهمت دزدی میزنی مدرک نشون بده که پول به حساب بنده واریز شده در حال حاضر که نشده من ۱۵۰ میل چجوری میتونم تو چن دقیقه خرج کنم شما گفتی رفتم سایت شکایت کردم همونجا /q کردم و تو سایت اومدم وقتی تو سرور نبودم چجوری ۱۵۰ میل خرج کردم یکم فکر کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrTakPar ارسال شده در 18 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد با سلام . شکایت شما رد شد . لطفا طبق فرم و با مدرک شکایت کنید . بسته شد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده